opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    20. Lipanj 2014. 17:28

Lilice drzim figice za tebe i tvoju malenu da nam naraste lijepo  cuvaj se draga 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• paris
    20. Lipanj 2014. 17:32

Lilice, samo hrabro kao i do sada, čuvaj sebe i svoju malenu! Bit će sve dobro 

antonio
    20. Lipanj 2014. 17:39

Lilice ma sve ce bit super jake ste ti i malena princeza,,a sad miruj i puno papaj za sebe i za nju

Lilica
    20. Lipanj 2014. 17:39

ima nesto i u psihi, tak da i meni a i mojoj princezi puuno znaci ova vasa podrska, super ste mi i hvala vam sto se brinete i sto ste uz mene i moju curicu  evo lezimo i papamo, mrva svako malo lupi da pokaze mami da je dobro jer se ni njoj ne ide u bolnicu vise 

20. Lipanj 2014. 17:41

Draga, jaca si ti nego sto mislis, vjeruj mi! Samo ti lezi, papaj i odmaraj! Obavite uzv u petak i paljada na more! :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mare27
    20. Lipanj 2014. 17:43

draga Lilice šaljem puuuno pozitive na tebe i tvoju bebicu da budete dobro i rastete ,pusa

20. Lipanj 2014. 17:56

Molim curke koje su zainteresirane za kavicu kod Lilice da mi se jave u pp, da se dogovorimo :-D Namjerno necu tu, ne mora ona sve vidjet :-P

Lilica
    20. Lipanj 2014. 18:05

ProudMomy

Molim curke koje su zainteresirane za kavicu kod Lilice da mi se jave u pp, da se dogovorimo :-D Namjerno necu tu, ne mora ona sve vidjet :-P

hahahha znaci neki planovi meni iza leda hihi    naravno bit ce mi drago i sve ste dobrodosle drage moje, kad ja vec ne smijem ni mrdnuti iz kuce pa da odemo na kavicu.  to bi bilo jos ugodnije druzenje od onog bolnickog za koje se nadam da nikad ni nece doci.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    20. Lipanj 2014. 17:59

Lilice..kako si ti mene hrabrila neki dan sada ja tebe hrabrim...:) neka malena samo jede i raste, držim fige za petak... iako vjerujem da će sve biti ok :) mazite ju i pazite

cloudy
    20. Lipanj 2014. 18:54

lilica..i ja se nadam da nikad neće doći o bolničkog...samo se ti i drži, bit će sve ok :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani