MarijaŠ, i ja volim svoj posao, al mi ni najmanje nije falio, i ne fali....
budes vidjela, bit ce ti super....sigurna sam da ces naci neki zanimaciju, neces se ni sjetiti posla
Evo javio mi je muz od Lilice da su je danas pustili kuci!!!!!!!!!! Jupiiii
Valjda ce nam se uskoro pridruziti i ovdje :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Darija, već danas trčim u knjižnicu po hrpu knjiga... Nisam čitala, pa... dobrih par godina u kontinuitetu nešto... To je prva zanimacija, a za dalje ćemo vidjeti
Da, da, možda se stvrano i zaltimo do mora, sve me više puca želja kad čitam da vi ostale idete
Ajme, krasne vijesti, jedva čekam da nam se Lilica javi!
Krešimir 19.08.2014. <3
super za Lilicu, bas mi je drago... sad umjesto u bolnicu kod Lilice, mozemo na kavu ....to je ljepše mjesto za okupit se
MarijaŠ, haha, ne zelim te "prepasti"...i ja sam odtrčala u knjiznicu po hrpu knjiga ( inače "gutam" knjige, i pravi sam knjiški crv), al od kad sam doma , ovih par mjeseci, sam svega jednu knjigu procitala....a hrpu vratila do pola procitanih...jednostavno mi ne ide....ne mogu se uopce skoncentrirati na to sto citam...nadam se da nece bit tako...i ak naletis na koju dobrz knjigu, javi pa da si posudim
nema te šta bit sram...ja isto ne znam ništa prišit...plesti znam igrom slučajeva jer me moja draga frendica iz švedske naučila pred 3 godine ... :) i to je to od igri iglom što znam
Sortiraj odgovore
Najstariji