opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    20. Lipanj 2014. 13:43

MarijaŠ, i ja volim svoj posao, al mi ni najmanje nije falio, i ne fali....
    budes vidjela, bit ce ti super....sigurna sam da ces naci neki zanimaciju, neces se ni sjetiti posla

20. Lipanj 2014. 14:03

Evo javio mi je muz od Lilice da su je danas pustili kuci!!!!!!!!!! Jupiiii
    Valjda ce nam se uskoro pridruziti i ovdje :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    20. Lipanj 2014. 14:04

:) baš mi je drago... :) lijepe vijesti

ninika11
    20. Lipanj 2014. 14:05

ajde super..baš mi je drago

Lilly6
    20. Lipanj 2014. 14:11

Super vijesti :-)

MarijaŠ
    20. Lipanj 2014. 14:13

Darija, već danas trčim u knjižnicu po hrpu knjiga... Nisam čitala, pa... dobrih par godina u kontinuitetu nešto...  To je prva zanimacija, a za dalje ćemo vidjeti 
    Da, da, možda se stvrano i zaltimo do mora, sve me više puca želja kad čitam da vi ostale idete 
    Ajme, krasne vijesti, jedva čekam da nam se Lilica javi! 

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    20. Lipanj 2014. 14:24

nego cure..jel pletete?

DarijaZ
    20. Lipanj 2014. 14:27

super za Lilicu, bas mi je drago... sad umjesto u bolnicu kod Lilice, mozemo na kavu ....to je ljepše mjesto za okupit se 

MarijaŠ, haha, ne zelim te "prepasti"...i ja sam odtrčala u knjiznicu po hrpu knjiga ( inače "gutam" knjige, i pravi sam knjiški crv), al od kad sam doma , ovih par mjeseci, sam svega jednu knjigu procitala....a hrpu vratila do pola procitanih...jednostavno mi ne ide....ne mogu se uopce skoncentrirati na to sto citam...nadam se da nece bit tako...i ak naletis na koju dobrz knjigu, javi pa da si posudim

cloudy
    20. Lipanj 2014. 14:32

nema te šta bit sram...ja isto ne znam ništa prišit...plesti znam igrom slučajeva jer me moja draga frendica iz švedske naučila pred 3 godine ... :) i to je to od igri iglom što znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.