Hej mala family!
Ako budete išle do Lilice puno ju pozdravite i izljubite i od mene! Žao mi je da nisam bliže, pa da mogu s vama...
Cloudy, fino si nas zabrinula... Ali nema veze, neka je sve ok, i neka bebica napreduje
Darija, tako i treba, misliti pozitivno, neko će se rješenje već naći...
Inale, ja sam danas zadnji dan na poslu u ovoj godini od ponedjeljka na godišnjem, pa onda spajam s porodiljnim... Weeeeeee!
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ... još jednom isprike ... nisam namjerno ... vjerojatno ni sutra neću biti s vama... uživaj na godišnjem i porodiljnom, planiraš kud na more?
MarijaŠ napokpon si i ti dočekala svoje .. uzivaj sada i bezbrižno cekaj svog andjela...
DOCKY
a jeste se raskokodakale, pa nije me bilo 3 sata tu a 5 stranica ste napisale.
pozdravite lilicu vi koje cete joj ic u posjetu. mislimo na nju i drzimo fige da s njom i bebom bude sve u redu :)
cloudy, napokon si se javila! cestitam ti i drago mi je sta je sve u redu. sad mozes uzivat do neba. ja panicarim prije svakog pregleda, a poslije sam u sedmom nebu, pogotovo kad dobijem slikice :D
MarijaŠ, happy sam zbog tebe, sad more, uzivanje i odmaranje :))
Da, da, uživancija... Iako, možda će mi mrvicu faliti posao... Barem sad ispočetka, baš full volim to što radim.
Nećemo nigdje na more ovo ljeto, postojali su planovi da bi išli kod prijatelja u Zadar i Šibenik, ali nešto nisam baš sigurna u sebe da sam za toliki put, pa onda možda bolje ipak ne. Iako, nije isključeno niti da se zaletimo na 10-ak dana sad početkom srpnja...
Ma Cloudy, nisu potrebna isprike, bitno da je sve ok!
I hvala cure što se veselite zbog mene..
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ...vidjet ćeš kakće ti biti...ako se budeš ok osjećala...zašto ne... malo više puta odmorite i ok :)
Sortiraj odgovore
Najstariji