opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    13. Listopad 2014. 14:27

Nisam nj razmišljala o tkme...vidjela sam za onu banku ali mi je to preskupo...ovog se iskreno nisam ni sjetila iako mi je to aad super ideja...kakav je postupak?

Mum of four
    13. Listopad 2014. 14:34

Moraš ispunit neke formulare prije,sad točno neznam šta (pitat ću sestru)

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

MarijaŠ
    13. Listopad 2014. 15:44

Dobiješ formulara za ispuniti, poneses ih na porod, naglasis im da želiš darovati za zakladu, pa da se znaju pripremiti, i molis se da sve bude u redu jer sam u tom slučaju mogu uzeti uzorak. Ja sam imala sve pripremljeno, i bas sam htjela da se to napravi, ali nas je carski omeo.

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    13. Listopad 2014. 15:53

Hvala cure :)  baš ću to istražit malo...jer i dragi i ja smo se registrirali kao donatori organa on je čak i u zakladu isto dao svoj uzorak krvi kad je bilo kod nas...ja nisam stigla tada a isto bi htjela

• paris
    13. Listopad 2014. 15:56

Ovo za matične stanice nije komplicirano - treba sa sobom na porod donijeti ispunjene formulare http://www.zaklada-ana-rukavina.hr/content/hr/banka_krvi/obrasci_za_darivateljice.aspx i reći osoblju da se želi donirati. Nisam samo sigurna kako ide prijevoz ako niste iz ZG-a. I kako Marija kaže molit se da sve bude ok - kod nas nažalost nisu mogli uzeti dobar uzorak

Dada32
    13. Listopad 2014. 17:08

Cure, hvala na savjetima! I hvala za link!
    Cloudy, ja sam mislila donirati. 
    MarijaŠ, na letku piše da se i sa carskog može uzeti uzorak (ako je sve u redu, ali ne pišu detalji)

Dok odem na pregled u TA pitat ću. 

tena123
    13. Listopad 2014. 17:50

joj ja isto uvijek planiram pitat doktora jer bi donirala ionako će se bacit pa žašto ne, samo još moram te formulare nabavit i ako budu voljni vadit super

MalaMuca
    13. Listopad 2014. 19:25

Ja sam čitala dosta o tome i jedina stvar koja me brine je ta da mi beba može biti anemična zbog pre brzog odvajanja od pupčane vrpce. Super mi je to darivanje i sve, al nekak se još uvijek premišljam :/ Ne znam, nebi htjela da zbog toga beba bude anemična a ovak i onak mi ne garantiraju da bude količina dovoljna i da uzorak bude oke.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.