Ja sam čitala dosta o tome i jedina stvar koja me brine je ta da mi beba može biti anemična zbog pre brzog odvajanja od pupčane vrpce. Super mi je to darivanje i sve, al nekak se još uvijek premišljam :/ Ne znam, nebi htjela da zbog toga beba bude anemična a ovak i onak mi ne garantiraju da bude količina dovoljna i da uzorak bude oke.
Tina pridruzujem se cestitkama ..
A dali se moze to darovat bez tih formulara??
zebrica
Malamuca...nisam to za anemiju znala...vidiš kad to spominješ i mene to odbija... hm... morat ću sve dobro proučit čini se
https://klokanica.24sata.hr/specijal/cudotvorna-krv-iz-pupkovine/rezanje-pupcane-vrpce-i-uzimanje-krvi-za-pohranu-1665 tu je dosta dobro objašnjeno sve.
Ja budem definitivno jako dobro porazgovarala s doktorom o tome, da vidim kaj mi bude on rekel i s dragim naravno.
MalaMuca, moraš biti svjesna da kaj god ti zatražiš kod nas će najvjerojatnije biti odignorirano jer se nekome žuri/spava/smjena mu završava ili mu se ne da. Ako pogledaš po drugim forumima, odgađanje rezanja pupkovine nisu mogli redovno i uspješno provesti u Vž dok je njihovo rodilište bilo na vrhuncu po najnovijim spoznajama o rađanju.
Pogledaj o čemu se mi razgovaramo: daju ti lijek protiv bolova i iste sekunde te počnu šivati jer im se ne da čekatida lijek počne djelovati. A koliko prije toga ide rezanje pupkovine?
Cure, kako ste danas? Ja sam skroz koma I morala sam to negdje podijelit inace cu se raspast. Sve je naopako :(
14.06.2014. L ♥
Mene je muž noćas u snu koljenom udario posred... međunožja :/ bemti i utakmicu sinoć, poslije tog sanja da je nogometaš i eto ti vraga...
Naravno da nisam više spavala, napokon zaspala oko 8 ujutro i oko 9 krenulo nekakvo bušenje u ulazu i toliko o tome :/
Mene je muž noćas u snu koljenom udario posred… međunožja :/ bemti i utakmicu sinoć, poslije tog sanja da je nogometaš i eto ti vraga…
Naravno da nisam više spavala, napokon zaspala oko 8 ujutro i oko 9 krenulo nekakvo bušenje u ulazu i toliko o tome :/
Ja na redovnoj bazi dobijem laktom u glavu :/
Masha ... eto kad se muški užive u ono šta su gleali na tv-u :/ dobro da moj nije takav jer smo sinoć gledali walking dead di ubijaju zombije, ko zna šta mi se moglo desit...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji