Tina pridruzujem se cestitkama ..
A dali se moze to darovat bez tih formulara??
zebrica
Malamuca...nisam to za anemiju znala...vidiš kad to spominješ i mene to odbija... hm... morat ću sve dobro proučit čini se
https://klokanica.24sata.hr/specijal/cudotvorna-krv-iz-pupkovine/rezanje-pupcane-vrpce-i-uzimanje-krvi-za-pohranu-1665 tu je dosta dobro objašnjeno sve.
Ja budem definitivno jako dobro porazgovarala s doktorom o tome, da vidim kaj mi bude on rekel i s dragim naravno.
MalaMuca, moraš biti svjesna da kaj god ti zatražiš kod nas će najvjerojatnije biti odignorirano jer se nekome žuri/spava/smjena mu završava ili mu se ne da. Ako pogledaš po drugim forumima, odgađanje rezanja pupkovine nisu mogli redovno i uspješno provesti u Vž dok je njihovo rodilište bilo na vrhuncu po najnovijim spoznajama o rađanju.
Pogledaj o čemu se mi razgovaramo: daju ti lijek protiv bolova i iste sekunde te počnu šivati jer im se ne da čekatida lijek počne djelovati. A koliko prije toga ide rezanje pupkovine?
Cure, kako ste danas? Ja sam skroz koma I morala sam to negdje podijelit inace cu se raspast. Sve je naopako :(
14.06.2014. L ♥
Mene je muž noćas u snu koljenom udario posred... međunožja :/ bemti i utakmicu sinoć, poslije tog sanja da je nogometaš i eto ti vraga...
Naravno da nisam više spavala, napokon zaspala oko 8 ujutro i oko 9 krenulo nekakvo bušenje u ulazu i toliko o tome :/
Masha ... eto kad se muški užive u ono šta su gleali na tv-u :/ dobro da moj nije takav jer smo sinoć gledali walking dead di ubijaju zombije, ko zna šta mi se moglo desit...
Razocarala se u muza I u njegovu obitelj. Bas su mi digli tlak svojim odnosom I nemarom, a on jos stao na njihovu stranu I ljut na mene jer ga ocito boli to sto sam u pravu sto se tice nekih stvari koje sam mu rekla, koje me smetaju kod njih. Sve mi se skupilo odjednom :(
14.06.2014. L ♥
Draga ... to je najgore kad ti se sve skupi odjednom... a čuj, što se njegovih tiče, ja sam u zadnje vrijeme naučila da oni nisu vrijedni mojih živaca, takvi su kakvi su... nemoš promijenit... a što se muža tiče, i moj je dragi takav bio prije, ali se fala bogu promijenio nakon što smo sjeli i pričali, i ja mu objasnila što me smeta... tako da... možda i tvom dođe do glave
Sortiraj odgovore
Najstariji