Tina...sretna vam godišnjica :) ja sam sad došetala do svojih nakon 2 sata čekanja na pregled...sve je super...curka ima 945g i sve mjere su za 26+4 kak je i po mengi...znači više mi se ne računa da je 2 tjedna veća i ostaje mi stari termin i zato sam sretna jer više nisam full blizu svekrvinog rođendana hihihi
jaooo super za tebe...hihihi...
znaci bila si na ultrazvuku....super,super
Laura 21.08.2014 :-*
Tina sretna Vam godišnjica!
Cloudy super za curku, glavno da je sve ok!
hvala drage...premda bi to prije bila mjesecnica...hihi...godisnjica prosla u 7 mjesecu... hihihihi
Laura 21.08.2014 :-*
Tina...svaki se mj mora proslavit :) ja obavehno svakog 28. Dragog podsjetim da nam je 28 i kolko je to godina i mjeseci da smo u vezi hihi... i da...curka raste a bome i ja :)
Trudnice i mame, ja sam u nekakvoj magli neobaviještenosti mislila da se krv iz pupkovine može vaditi samo u Zg. No, zahvaljujući MalojMuci saznala sam da se može i u našoj bolnici.
Da li je netko od vas razmišljao o tome? Znate li nekoga tko je prošao taj postupak?
Moja sestra je davala krv za zakladu ane rukavine,to su joj obavili u riječkom rodilištu!
Jedina caka je bila ako rodiš vikendom onda sam moraš dostavit u zagreb,a preko tjedna to radi bolnica
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji