Cure...pitanje...pistavljam ga ovdje jer mi se cini kao najaktualnije mjesto na forumu.ima li netko iskustva s procjenom veličine bebe u slučaju kad ima puno plodne vode?jel fulaju vise u plus ili minus ili kako??
Bubice ima sta novo??
Cure kako je ljepi dan, jeste gdje na zraku, ja nagovaram muza da idemo nekam samo neznam jos di
Makar prosetat negdje..
zebrica
Na zraku smo! Treba iskoristiti lijep i sunčan dan (zbog vitamina D, Ivana, stalno mi to govore) pa da ih utišam, s dragim sam otišla u šetnju. Ovo sunce uspavljuje, dragi me ostavio na sekundu na klupi u parkiću dok skokne na kiosk, a ja sam zaspala.
Ugodno s korisnim. Uživajte u lijepom danu i čuvajte se.
Haha pa kud si zaspala
Lijepo vam je, i vi uzivate
Ja sam dragog nagovorila da idemo pa smo si otisli kupit za jest i u sumu malo prosetat ima izvor, bas je ljepo , obozavam setnje i jos kad je ovak ljepo vrijeme pa ko ce odolit
zebrica
Nema nista zebrice.utorak indukcija i to je to!!nadam se da mi nece biti kao jadnoj ninni,nadam se da cu se otvoriti na tom gelu dripu sta god i roditi u utorak.vec mi pun kufer
Bubice... nadam se da će ti ići brže nego ninni .. :) i da ćeš u utorak/srijedu već držati svoju bebicu u rukama
nego cure moje... jesam ja vama ikad rekla kak sam sretna što sam se odlučila doći tu među vas na klokanicu? malo mi je dosadno pa zujim po drugim forumima i iščitavam teme po rodi... i katastrofa... kak se tamo svađaju svi skupa... ne smiješ reći drugačije mišljenje od većine i odmah dobiješ po nosu... plus što svi svima pametuju... sad sam baš sretna što sam naletila na klokanicu i što sam tolko dugo tu s vama i što nam je lijepo ;:D
Bubice znam da ti je već dosta, nadam se da ćeš se što prije družiti sa svojom bebicom! Držim fige da sve prođe ok i bez puno muke!
Cloudy i meni je drago što se svi skupa družimo i savjetujemo, malo smo sa trudilicama na želim djete koje brzo prelaze na trudnoću, malo smo na trudnoći a neki od nas i na bebama, ali interesantno one cure koje rode poslije su i na drugim podforumima i tu se isto družimo i pomažemo jedni drugima, ne nestane ova veza kad se rodi i to mi je ful drago.
Ovdje se baš opustim i imam dojam jedne velike podrške od strane svih cura!
pa da... i ja imam feeling takav da smo si sve podrška... bilo je ono jedno vrijeme nekih tenzija, ali od pojedinaca koji su brzo skužili da to ovdje ne prolazi i opet smo si super :D temu s bebama sam krenula otkrivat neki dan, privikavanje za iduću godinu:D ali mislim da ću i dalje škicat ovaj forum isto tako hihi
Sortiraj odgovore
Najstariji