opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    12. Listopad 2014. 21:26

Curke slazem se s vama, atmosfera je opuštena i drago mo je sto smo si podrska jedna drugoj. I to sto kazes kad i rode opet curke koje su prošle nesto opet tu savjetuju i to mi je super. Mala obitelj trudnica i mama 

zebrica

MarijaŠ
    13. Listopad 2014. 01:59

Naravno, Klokanica ostaje uvijek mjesto na koje se vraćamo, bas zbog te pozitivne atmosfere koju spominjete, i podrške koja se samo ovdje moze dobiti. 
    I totalno uvijek moram provjeriti sve podforume, premda sam sad najviše zainteresirana za teme na podforumu Beba. Ne bih imala mira kad ne bih provjerila sto se događa s ostalim trudilicama i trudnicama... 
    A kad vidim da je aktualna tema "Stigla je roda!" sreci nema kraja...

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5
    13. Listopad 2014. 08:15

Slazem se s vama. Dok sam bila trudna sam po cijele dane citala klokanicu svaki dan pratila sve moguce teme I tek pred kraj pocela nesto pisati I evo sad od kad sam rodila sam po svim temama, vise nego u trudnoci. Bas mi je drago sto tu uvik ima pozitivne vibre, I bas kad mi bude puna kapa svega tu se opustim I smirim. Hvala vam 

14.06.2014. L ♥

cloudy
    13. Listopad 2014. 08:18

Cure...šta se radi jutros?ja evo čekam red za pregled...umirem od smijeha slušajući babe u čekaonici...koji su to razgovori...jedna veli da voli da ju uvijek pregleda isti doktor jer on pizna situaciju haahahha jer kod nas svaki dan drugi radi i njih se par mijenja...

Mum of four
    13. Listopad 2014. 08:20

hahahha,dobra baba ;-)..
    Ja odvela curke u školu i vrtić i sad uzživam malo u tišini..napokonnn....
    Jučer išli brat kestene koji predivan dan bio,a danas sve tmurnu bljak
    Cloudy sretno kod doktora

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    13. Listopad 2014. 08:31

Kod mene i danas ima sunca :) jao kesteni...ja ću se danas počastit s njima,ali ćemo kupit...mislila sam i ja da idemo dragi i ja do šume ali je on malo preoprezan samnom ovih dana pa je rekao da ćemo kupit jer ima baš pošten uspon do šume pa da se ne bi šta desilo....tako da ništa od moje šetnje u šumi :)  hvala ti sandra ....ma nekak se nadam da će.mi radkt uzv da vidim curu koja je jutros super aktivna...vagala se jesam i mogu s ponosom reć da sam +14 a 26+4...

Mum of four
    13. Listopad 2014. 08:36

Mogu ti reć da je meni baš odgovarala šetnja po šumi...a i curama cijelu noć su spavale ko bebice 8što je jako čudno)..
    Joj nemogu ni zamislit kako bi meni bilo da mi ne radi utzv,meni svaki pregled napravi i nema veće sreće ...,meni je najgore to vaganje...

cloudy
    13. Listopad 2014. 08:58

Ma i meni je vaganje užas...još jutros nisam ništa htjela jesti prije vaganja hihi...ma moj je meni na početku rekao da ne voli radit uzv...pa mi je svaki put iznenađenje kad ga napravi...recimo bio je u 12 pa 19 tjednu u 16 ga nije htio radit..al onda ga je nakon 19 radio opet u 23...tak da za danas ni sama ne znam hoće bit il neće...a ja bi volila jer mi to cijeli tjedan uljepša :)

Mum of four
    13. Listopad 2014. 09:22

nadam se da će ti se posrećit danas ;-)

Tina0208
    13. Listopad 2014. 10:58

dobro jutro svima... bas sam se razveselila vidjevsi sunce vani... kako ste mi danas... ja sam jako raspolozena...danas muz i ja slavimo 15 mjeseci braka.. hehe

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.