Curke kako ste mi danas? meni neki pospan dan, i nikako se natjerati konkretnom poslu, a moram projekt jedan do ponedjeljka zgotovit... krenem pisati, napravim pauzu, jedem, popijem gutljaj kave, krenem pisati, odem na klokanicu i tak u krug,... nije mi prije nikad bilo da mi se nije dalo pisati kad sam morala, a pogotovo ne kad mi je rok ovak blizu... i da.. sad sam se u zadnjoj pauzi išla naručit za trudnički i prvi utorak u 11.mj počinjem :D sad sam si sretna zbog toga da mi se opet ne da pisati
i sad sam usput naletila na ovaj tekst pa sam ga morala podijelit s vama
http://magazin.net.hr/zdravlje/prevencija/u-vaginu-stavila-krumpir-da-ne-zatrudni-lijecnici-ostali-u-potpunom-soku
što reći? hahaha
i ja se pitam... još sam mislila da je neka amerikanka u pitanju, kad ono kolumbijka... dobro da ga nije pustila još koji mjesec mogla je imati friški mladi krumpir na dohvat ruke
znači ipak je takav dan, ja sam sva kao da me netko mučio, imam posla a ništa mi se ne da, što je najb+gore još ručak moram završit, u pon idem na ultrazvuk i pregled i podizat sve moguće nalaze pa se za to moram pripremit i psihički i fizički..
tena,... da izgleda da je baš takav dan... ja bi se tak rado uhvatila posla a nikako ... čini se da ću morat preko vikenda piskarat to čudo ako ga hoću (a moram) u ponedjeljak prijavti... nekad je nagore biti sam sebi šef jer se ne možeš natjerat da radiš
ma ja se ne mogu natjerat obrijat noge za pon a kamoli šta drugo, bit će bolje sutra.. iako mislim da me opet počinje hvatat onaj umor koji me ubijao na početku trudnoće jer sam spavala po cjele dane i noći i nije mi bilo dovoljno.. nadam se da neće opet tako počet..
Sortiraj odgovore
Najstariji