opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Listopad 2014. 13:38

Curke kako ste mi danas? meni neki pospan dan, i nikako se natjerati konkretnom poslu, a moram projekt jedan do ponedjeljka zgotovit... krenem pisati, napravim pauzu, jedem, popijem gutljaj kave, krenem pisati, odem na klokanicu i tak u krug,... nije mi prije nikad bilo da mi se nije dalo pisati kad sam morala, a pogotovo ne kad mi je rok ovak blizu... i da.. sad sam se u zadnjoj pauzi išla naručit za trudnički i prvi utorak u 11.mj počinjem :D sad sam si sretna zbog toga da mi se opet ne da pisati 

cloudy
    03. Listopad 2014. 13:42

i sad sam usput naletila na ovaj tekst pa sam ga morala podijelit s vama 
    http://magazin.net.hr/zdravlje/prevencija/u-vaginu-stavila-krumpir-da-ne-zatrudni-lijecnici-ostali-u-potpunom-soku
    što reći? hahaha 

cloudy
    03. Listopad 2014. 13:50

i ja se pitam... još sam mislila da je neka amerikanka u pitanju, kad ono kolumbijka...   dobro da ga nije pustila još koji mjesec mogla je imati friški mladi krumpir na dohvat ruke 

tena123
    03. Listopad 2014. 13:51

znači ipak je takav dan, ja sam sva kao da me netko mučio, imam posla a ništa mi se ne da, što je najb+gore još ručak moram završit, u pon idem na ultrazvuk i pregled i podizat sve moguće nalaze pa se za to moram pripremit i psihički i fizički..

Mum of four
    03. Listopad 2014. 13:51

haha luđakuša totalna

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

cloudy
    03. Listopad 2014. 13:54

tena,... da izgleda da je baš takav dan... ja bi se tak rado uhvatila posla a nikako ... čini se da ću morat preko vikenda piskarat to čudo ako ga hoću (a moram) u ponedjeljak prijavti... nekad je nagore biti sam sebi šef jer se ne možeš natjerat da radiš

tena123
    03. Listopad 2014. 14:06

ma ja se ne mogu natjerat obrijat noge za pon a kamoli šta drugo, bit će bolje sutra.. iako mislim da me opet počinje hvatat onaj umor koji me ubijao na početku trudnoće jer sam spavala po cjele dane i noći i nije mi bilo dovoljno.. nadam se da neće opet tako počet..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.