opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    05. Rujan 2014. 07:56

Čestitke MaRek

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

mmama2
    05. Rujan 2014. 08:06

MaRek čestitamo.. Ines ma sve ja znam, i sve ti znaš 

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    05. Rujan 2014. 08:56

Marek cestitke i dobro nam dosla

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    05. Rujan 2014. 08:59

Marek čestitam i dobro nam došla :D kako ste mi jutros cure? kod mene je kiša napokon prestala i tak sam sretna zbog toga da vam ne mogu reći... već me lagano ubijala

Tejuska♡
    05. Rujan 2014. 09:00

Cloudy ja sam super jedva cekam izac sa sinom u setnju jer kisa vise ne pada kao i kod tebe :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2
    05. Rujan 2014. 09:04

i mi smo se sada konačno svi probudili, dok malo dečki dođu sebi gibam vannn, neko sunce se kao malo vidi kroz oblake.. ;) ;)

url=https://lilypie.com]

DOCKY
    05. Rujan 2014. 09:07

Mamice gdje vi since vidite, kod mene oblaci vjetar i zabrana kretanja, iffff... Pravi depresivni dan jos jedan u nizu,... ;(

DOCKY

pčelica9
    05. Rujan 2014. 09:09

Kod mene isto sunce....jedva čekam malo van otići...

MalaMuca
    05. Rujan 2014. 09:16

Cure, kod mene i dalje majstori i imam puno toga za čistiti, ima koja volje doći pomoći mi? :D 
    napravim finu pitu od jabuka za uzvrat :D

cloudy
    05. Rujan 2014. 09:20

:) MalaMuca :) pita od jabuka mmm... da sam vozač došla bi odmah  a što se tiče čišćenja, i mene će to očekivati kroz nekih mjesec dana... budemo napokon mijenjali cijevi za vodu u kući i mijenjali kupaonicu (pločice i sve) tako da će i kod mene biti i bude i prašine i sranja svih mogućih ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.