BioGaia pomaze kod grceva, barem je nama pomogla. To naravno ne znaci da ce pomoci svakome, ali isto tako ne znaci da ne pomaze uopce. Za kolike nema lijeka, to znam, na koncu to sam vec i sama napisala, postoje samo nacini kako ih ublaziti. Pri tome naravno treba biti siguran da se radi o grcevima.
Mmama :-* znas ti da ja tebe volim cak i kad se ne slazem s tobom. ;-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Vidim da se danas raspravljalo o grčevima, kapima i sl. pa da podijelim i ja svoje iskustvo. Ne mislim da treba djetetu gurati sve i svašta, ali sam definitivno za to da se stvari olakšaju koliko se da. Mi smo odlučili dati Waya LGG probitičke kapi i vjerujem da su ublažile i grčeve (koji kod nas nisu dugo trajali cca 2 tjedna i to kratko sat-dva, a ja sam se bila pripremila na najgore scenarije na temelju svega što sam čula i čitala), a naročito su pomogle što se tiče proljeva uzrokovanog antibiotikom. Te kapi ionako nisu instant rješenje - min 2 tjedna ih treba uzimati da bi imale nekog efekta. Naravno, svaka mama zna najbolje procijeniti šti njenom djetetu treba
I što se tiče prehrane mame koja doji, mislim da nema nikakve veze sa grčevima i da treba jesti sve što i inače, raznoliko i umjereno. Mene su upućivali na sve i svašta na kraju sam bila sva isprepadana da ne bi što krivo pojela - kad sam se opustila i počela jesti sve što mi paše, sve je krenulo na bolje
drage moje...evo da se i ja uključim u brbljaonicu :) s obzirom da imam neredovite i da mi je doktor rekao da ću teško zatrudnit nisam se obazirala na kašnjenje...i tako je prošao cijeli mjesec i ništa,pa još koji tjedan i rekoh sama sebi pa sad već stvarno kasni mogla bi napravit test...i tako sam ja sad trudna 8tjedana i 3dana :) veselju nije bilo kraja i naravno već imamo prve snimke sa ultrazvuka...termin nam je negdje kraj trećeg početak četvrtog mjeseca :)
Sortiraj odgovore
Najstariji