opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama zana
    03. Rujan 2014. 21:31

Darija,zanemari sve price okolo sebe,sto ih vise uzimas srcu vise ce ti ici na zivce. Radi po svome,mozes saslusati savjete ali ti odluci hoces li ih upotrijebiti. Inace kako kazu,PUNO BABA KILAVA DJECA! 

Mama Zana 😊

03. Rujan 2014. 23:59

Draga Marija, grcevi su normalna pojava, guza i crijeva moraju nauciti raditi svoj posao. Dok se to ne dogodi, zanemari zle jezike. Znam da ti sada namanje trebaju pametovanja ljudi okolo. I samoj mi je bila muka kada bi se mali mucio i plakao satima. Ne rijetko bih plakala skupa s njim. Ali nisam dala nikom da mi se, da tako kazem, petlja u posao. Probaj mu olaksati kako mozes (BioGaia probiotik, masaza trbuha, topli oblozi,...) I pusti selo neka prica!

Drzim fige da grcevi brzo prodju i puse vam saljem!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    04. Rujan 2014. 01:09

Marija draga u potpunosti te razumijem drzim fige da brzoo prode puse malenom

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    04. Rujan 2014. 08:25

Marija.... draga, nadam se da će grčevi uskoro proći, a ti, kao što cure kažu, zanemari sve oko sebe koji ti kreću pametovati... (lako je meni sad govoriti, pitajte me tamo u 1. mj kako ću sve to podnositi) ti znaš što je najbolje za tvoju bebicu, i vjerujem da joj olakšavaš kolko možeš (iako koliko sam čitala i čula, grčevi su gadna stvar, koja najčešće prođe kako je i došla) ... šaljem vam tisuću pusa... i tebi i Kreši 

MarijaŠ
    04. Rujan 2014. 08:29

Hvala vam cure! Ne dam se ja! Jučer mi je bio dan D, ali evo danas sam vec spremna za nove borbe! Šaljemo vam puse nas 2!

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    04. Rujan 2014. 08:31

:) budeš se ti ispraksirala samo tako :)

Nalah
    04. Rujan 2014. 08:45

Marija samo polako,sve će biti ok čim uhvatite ritam i uđete u rutinu

MalaMuca
    04. Rujan 2014. 08:52

Samo se drži, imaš podršku tu od svih nas i ispucaj se kolko god treba, bude ti lakše. A ovo kak su ti i cure rekle, pusti, nek pričaju, kroz jedno uho unutra, kroz drugo van. U 9 mjeseci ste vas dvoje prošli sve i svašta, tak budete sad prošli i te grčeve i budeš vidla da bude začas sve dobreko <3

piper
    04. Rujan 2014. 09:16

Marija tek sad vidim tvoj post...mislim da su cure već sve rekle i slažem se s onim pusti babe da svoje trabunjaju...uvjek one budu imale kojekakvih komentara i primjedbi...ti sama znaš šta je najbolje za tvog malca...glavu gore i nedaj se smesti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.