a jel imaju kakve bio kapi protiv tih grčeva...mmama nakon tvog posta sam si dala truda i pogledala kakve sastojke imaju i baš više i nisam tolko entuzijastična što se tiče njih.... znam da ima ona fora a toplim ručnikom na trbuh i podizanjem nogicu prema trbuhu...
Marija...kao što kažeš spremna si...ja mislim da mi sve moramo biti spremne na sve...ja sam si već kad sam ostala trudna krenula slagati stvari u glavi oko svega toga
Moram reci da se samo djelomicno slazem s mmamom. Ne slazem se s misljenjem glede BioGaie. BioGaia kapi su probiotik, koji obnavlja crijevnu mikrofloru. Primjena probiotik se preporucuje i kada dijete uzima antibiotik. BioGaia nije sapunica kao npr Sabsimex koja ispire crijeva. Ne pokusavam promijeniti niciji stav, nemojte me krivo shvatiti. I da, lijeka protiv grceva nema, sve ove stvari mogu samo olaksati grceve. Ali ja nisam ni rekla da se radi o lijeku, samo sam navela metode koje mogu pomoci, a jedna od njih jesu i BioGaia kapi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
MarijaŠ a da probas s WAYA LGG kapima... one se daju samo 7 kapi jednom dnevno... sto je obzirom na ove koje ti imas drasticno manje...bar se meni tako cini...
Laura 21.08.2014 :-*
Meni je teta (koja je gl.medicinska sestra u njem.) rekla da dobiju "grceve" jer se nagutaju zraka pri hranjenju i donjela mi je Lefax za rastvaranje tih mjehurica u crjevima i od kad to koristimo on nema problema sa grcevima i ne place gotovo uopce samo kad je nervozan jer mu se spava :)
I kad stavim taj Lefax u mlijeko tocno vidim kako svi mjehurici od protresanja nestanu :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pa znam Renata.. Moj se extra naguta zraka iz boce jako hlapljivo jede a Lefax se stavlja na zlicicu ako se doji a ja u mom slucaju stavim u bocu isti je ucinak!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Za kolike/grčiće ustvari lijeka nema.. Može se sve samo olakšati.. Ja dok sam dojila sam malo izbjegavala težu hranu prvih par mjeseci, poslije sam jela sve (uključujući grah). P nije imala grčeve (dojena 18mj) S druge strane mojoj sestri su djeca reagirala na hranu koju je ona jela i mogla je jesti samo krumpire i meso prvih 6 mj dok nije malo počela sa dohranom... Svako dijete je individualno
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji