Marija, samo sebe slušaj! A što se grčeva tiče držim fige da prođete ko mi - trajali su nam 2 tjedna i to po sat-max 2. ProudMomy ti je sve rekla - Biogaia ili Waya LGG, topli oblog na trbuščić - našem je pomoglo i kad bi mu nogice skvrčili prema trbuščiću. Držite se
draga Marija...moja mala je stara 14 dana te se i mi vec nekoliko veceri borimo s grcevima... danas sam pricala s patronaznom o tome i pocet cemo od danas koristit WAYA LGG kapi... nadam se da ce pomoci jer stvarno boli ako se beba place i ne znas kako joj pomoci... znam kako ti je...
eto ja sam jucer svoju 3 sata nosila po sobi i bila sam vec luda jer je toliko plakala da vise nije imala glasa... danas je hvala bogu mirna...ali nemam pojma sto nam nosi vecer...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina...znači ni tebi nije lako...ja sam mislila da ti grčevi dolaze kasnije...drži se i ti draga,proći će zo...sad dok vas čitam sve si mislim ranije nabaviti te kapi pa kad mala dođe i krebu grčevi da sam pripremljena
ja sam te kapi dobila u poklon paketu iz ljekarne i imam ih doma vec tjedan dana...al nisam znala cemu sluze dok mi nije danas patronazna pojasnila...
ugl...mozes te kapi i ranije nabavit pa djetetu lijepo dajes od prvog dana... one poboljsavaju probavu,smanjuju grceve i time smanjuju plac djeteta u prosjeku za 2 sata dnevno...
sve kaj čitam je lijepo i krasno, nažalost znam kako je slušati ih dok vrište da ostaju bez glasa doslovno, ali nemojte se zavaravati da su te raznorazne kapi posvećene od boga, djeca plaču, djeca ne znaju drugačije izraziti se, razmislite kaj im dajete i budite spremne da će im vjerojatno olakšati malo, ali će oni i dalje plakati, ako ne zbog grčeva već zbog nećeg drugog a vi ste im dali "kemije" da ne znate ni same kaj to je.. ni jednoj friškoj mami, ali ni onoj sa starijom djecom naravno nije lako slušati i gledati suze i vrisku, zato smo tu, da ih stisnemo uza sebe, da osjete da smo tu i da će biti bolje i lakše.. naravno unaprijed neka se nitko ne osjeti uvrijeđen ili nešto, to je moje mišljenje.. SVAKA MAMA ZNA NAJBOLJE ZA SVOJE DIJETE..
url=https://lilypie.com]
mmama slazem se s tobom...svaka rijec ti je na mjestu...
Curke evo ideja za oblačenje za nas zimske mame
https://www.pinterest.com/search/pins/?q=pregnancy%20style%20winter&rs=ac&len=15
Cure, ljubim vas sve od reda! Kad god dođem ovdje, srce mi je veliko kao kuća od vaših utjesnih rijeci i podrške!
A sto se tiče kapi za grčeve, i sama sam u nedoumici bas zbog svega sto si napisala mmama. Nama je pedijatrica rekla da su joj se kao najbolje kapi pokazale Espumisan baby, i mi ih kupili i eno mi stoje vec 3. dan. Trebale bi se davati prije i poslije svakog podoja 25 kapi. Kad si ja to zbrojim u glavi, pa to je puno kapi. Dala sam mu jučer po 25 kapi poslije 3 podoja (otprilike ujutro, u podne i uvečer), jer sam negdje naišla da je jedna mama rekla da joj je pedijatar tako savjetovao (mozda sam to i ovdje negdje pročitala). I tako isto i danas. Iako ne vjerujem bas da ce mu pomoći... Sinoć ih je imao i jutros je ponovno imao (ne znam za ovo jutros jesu li zaista grcevi ili samo problemi s probavom, ali jednako mi grčevito place). Samo znam da moram svaki dan skupiti snage za to vrijeme kad ga muci i pokušati ostati sto mirnija. Hvala Bogu pa nisam neki živcenjak. A grcevi ce proći, sa 3,4,5 mjeseci... Ali ce proći. Pa ce nam rasti zubi... I tako. Spremna sam!
Krešimir 19.08.2014. <3
Potpisujem sve što je mmama rekla, treba shvatiti zapravo o čemu je riječ, koji je razlog plača, treba i znati utvrditi da li su grčevi ili je neki drugi problem, a to treba vremena, ne skuži se sve preko noći i najgore je pohrliti u ljekarnu i brzo davati lijek za koji i ne znamo da li će pomoći, treba slušati svoj instinkt i promatrati bebu i shvatiti će se što ju muči.
Sortiraj odgovore
Najstariji