opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    03. Rujan 2014. 15:56

Malamuca jel mislis koju zadrzat, tj jel imas doma već macku?

zebrica

MalaMuca
    03. Rujan 2014. 16:46

Imam tri mace, dva psa i štakoricu. 
    Prije trudnoće sam imala doma tak napuštene miceke, miceke koje je trebalo na dudu hraniti, ali sad si jednostavno ne mogu dozvoliti da imam doma još neke mace, tu su uvijek gliste, buhe, šuge, šugarci... 

A onom liku sam dala broj od vet.stanice i rekla da ne mogu uzeti macu i nek si radije sterilizira mačku ako misli svaki put tak s mačićima. Najlakše je reć brigo moja pređi na drugoga -.-

Pilici
    03. Rujan 2014. 17:11

Neznan jel znas, ali kažu da su mačke u trudnoci stetne za trudnice. Barem je meni tak moja gin.rekla tj pitala me jel imam macku u kući il stanu velim ja da nemam, a da dobro onda jer kao nesto nije dobro da su macke blizu trudnica, ja gledam zbunjeno nisam imala pojma kakve sad to veze ime... Pa eto , imala sam potrebu ti to reci a sad svako ima svoje misljenje 

zebrica

Boška2
    03. Rujan 2014. 17:45

Nalah super za vas,neka je sve ok do kraja!!!! :-) Mama zana cestitam!!!

<3<3<3 Karl <3<3<3

Iskrica1347
    03. Rujan 2014. 18:14

Mačke su problem samo zbog toksoplazme, ali je moguće da si je već i preboljela ako si ikad imala mačku (i prije trudnoće). Trudnica ne bi trebala prazniti posudu sa pijeskom i svako toliko provjeriti krv i to je to.. Test na toksoplazmozu se radi pri prvom vađenju krvi kod trudnoće, ako joj je sve bilo ok onda po meni MalaMuca nema nikakvog razloga za brigu.
    A mene jako ljute ljudi koji zbog "humanosti" ne steriliziraju svoje kućne ljubimce, a kad im se "omaknu" životinjske bebice onda slušamo o napuštenim životinjama uz cestu, bacanju u rijeku i slično... Grrrrrrrr....

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Jojo5
    03. Rujan 2014. 18:33

Ja sam toksoplazmu preboljela i nemam opasnosti od zaraze. Svaka trudnica koja ima doma mace se treba testirati
     Ako su mačke kućne pa valjda ih se cijepi i tretira protiv parazita i ostalo. Prije dolaska bebača tj ovaj mjesec idemo veterinaru na cijepljenje ako je potrebno uopće , čišćenje protiv parazita i pregled krvi ako je potreban.
     Ako mačke ne idu van nema opasnosti od neke zaraze pogotovo ako su stalno u kući i sterilizirane stoga dizanje panike koje svakodnevno primjećujem mi ide jako na živce.
    Mene su izmaltretirala s time da se riješim mačaka pa mačke su opasne za bebu pa dlake pa  bla bla.
    Najbolje riješenje izbaciti mačke jer beba dolazi i uf troška na njih punih 230 kuna mjesečno.

Jojo5
    03. Rujan 2014. 18:39

Mala Muca kontaktiraj udruge prava šapa, indigo, šapica i neka ti pomognu s troškovima i udomiti macu bar privremeno kod neke tete čuvalice. Ako ne onda ju poslikaj pa će oni okolo podjeliti fotke.

Inače svaka ti čast, za svaku pohvalu je osoba koja voli i brine o životinjama .

MalaMuca
    03. Rujan 2014. 20:32

Ma i ja sam u udruzi tak da se budem snašla već. Našla sam privremenu udomiteljicu. 
    A za toksoplazmozu i ostale stvari znam, moji su svi cijepljeni, čisti i pristojni :D 
    tak da sve je to oke i ne brinem se za moju bebu, samo me iznerviralo to ponašanje danas. I užasno mi je dok mi ih tak ostave pred kućom jer moji psi su oke s micekima, al susjedovi i ostali okolo nisu i onda još da ih auto pogazi il tak nekaj, ne znam, grozno.

MarijaŠ
    03. Rujan 2014. 20:59

Samo da vam se pojadam-krenulo je... Bebica mi ima 15 dana, danas je 8 dana kako smo izasli iz bolnice...jel ti mozda gladan? Da mu nije vruće? Hladno? Mozda ne vuče dovoljno? NE! Ima dijete grčeve!!! Ni ja ne volim kad place, dapače, mislim da grcevi vise bole mene, ali sam se tako iznervirala, da sam vam morala doci plakati! Sorry cure, luda sam danas.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.