Hello svima!Htjela bih reci cijelom svijetu koliko sam trenutno sretno sto cekam svog drugog anđela,al ako nista mogu taj osjecaj podijeliti sa meni dragim ljudim i ovdje sa majkama koje se osjecaju isto kao kao ja.Evo ja i moja druga curica (imam jos jednu 2,5godine) usle smo u 20 tjedan,inace nam je predivno,malo nas muce mucnine,zatvor,hemoroidi i sve ostale pojave koje idu uz to da ne nabrajam,ali svejedno kad osjetim njezino nježno lupkanje zaboravim na sve i tako se krenemo druziti. pozdrav svima
Mama Zana 😊
Mama Zana... čestitam ti od srca :D i dobro nam došla... kad ti je termin..? mi smo tu negdje što se tiče trudnoće... meni je danas 20+6
Mama Zana, čestitam ti
Nego, ja sam luda, ovo nema veze sad niti sa bebom niti trudnoćom, ali danas su mi opet po stoti put bacili malu macu pred kuću i kaj sad uzela sam ju i bum joj našla dom, al onda me zove neki lik na mobitel da je on čul da ja radim sa životinjama i da on putuje u njemačku u subotu, al da ima 5 miceka jer mu se mačka omacila i nema kam s njima i on bi ih meni donesel da ih ja nekome podijelim. Kaj reći takvim ljudima? Izbacilo me sve iz takta. Em je ova mala puna buha i svega sranja, majstori su u kući i nemamo vodu već dva dana kak se spada, sve mi je zmazano, oni buše i ruše sve od 7 ujutro do 4 popodne. Ne znam. Jadna sam.
Mama Zana - pozdrav.
Nalah - super za nalaze.
Ja evo danas bila kod svog doktora, sve je ok. Dobila doznake za porodiljni, dobila uputnicu za TA, vadio mi je nekakve briseve koje sam onda otfurala u Mirogojsku (i usput platila 40 kn taxi, ali što ćeš), moram još jednom dati urin i onda sam ready to go...
Kao, trebala bih se odmarati sada malo, a ja stalno na nogama ovaj tjedan...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Mama Zana dobro nam dosla i cestitke
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Hvala svima od srca.... A cloudy,nama je termin oko 10.1.,a usput meni je rodendan 1.1. pa ce mi to biti najljepsi rodendanski dar ikad
. A kad je tebi termin,cloudy?
Mama Zana 😊
Mala Muca... uh...šta da ti kažem.. nije tebi lako... šta si rekla tom liku? mislim, ok je pomoć životinji, al kolko kužim o tebi ide glas da si sklonište za nezbrinute životinje... treba to hranit, brinut o njima svima... nadam se da će biti bolje i da ćeš udomit male mace
Sortiraj odgovore
Najstariji