opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    03. Rujan 2014. 14:21

Nalah super :D baš mi je drago da je sve ok :D

• mama zana
    03. Rujan 2014. 14:51

Hello svima!Htjela bih reci cijelom svijetu koliko sam trenutno sretno sto cekam svog drugog anđela,al ako nista mogu taj osjecaj podijeliti sa meni dragim ljudim i ovdje sa majkama koje se osjecaju isto kao kao ja.Evo ja i moja druga curica (imam jos jednu 2,5godine) usle smo u 20 tjedan,inace nam je predivno,malo nas muce mucnine,zatvor,hemoroidi i sve ostale pojave koje idu uz to da ne nabrajam,ali svejedno kad osjetim njezino nježno lupkanje zaboravim na sve i tako se krenemo druziti. pozdrav svima

Mama Zana 😊

cloudy
    03. Rujan 2014. 14:53

Mama Zana... čestitam ti od srca :D i dobro nam došla... kad ti je termin..? mi smo tu negdje što se tiče trudnoće... meni je danas 20+6

MalaMuca
    03. Rujan 2014. 15:04

Mama Zana, čestitam ti  

Nego, ja sam luda, ovo nema veze sad niti sa bebom niti trudnoćom, ali danas su mi opet po stoti put bacili malu macu pred kuću i kaj sad uzela sam ju i bum joj našla dom, al onda me zove neki lik na mobitel da je on čul da ja radim sa životinjama i da on putuje u njemačku u subotu, al da ima 5 miceka jer mu se mačka omacila i nema kam s njima i on bi ih meni donesel da ih ja nekome podijelim. Kaj reći takvim ljudima? Izbacilo me sve iz takta. Em je ova mala puna buha i svega sranja, majstori su u kući i nemamo vodu već dva dana kak se spada, sve mi je zmazano, oni buše i ruše sve od 7 ujutro do 4 popodne. Ne znam. Jadna sam.

Iskrica1347
    03. Rujan 2014. 15:04

Mama Zana - pozdrav.
    Nalah - super za nalaze.
    Ja evo danas bila kod svog doktora, sve je ok. Dobila doznake za porodiljni, dobila uputnicu za TA, vadio mi je nekakve briseve koje sam onda otfurala u Mirogojsku (i usput platila 40 kn taxi, ali što ćeš), moram još jednom dati urin i onda sam ready to go...
    Kao, trebala bih se odmarati sada malo, a ja stalno na nogama ovaj tjedan...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tejuska♡
    03. Rujan 2014. 15:20

Mama Zana dobro nam dosla i cestitke 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Mum of four
    03. Rujan 2014. 15:31

Mama Zana čestitam ti

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• mama zana
    03. Rujan 2014. 15:35

Hvala svima  od srca....  A cloudy,nama je termin oko 10.1.,a usput meni je rodendan 1.1. pa ce mi to biti najljepsi rodendanski dar ikad . A kad je tebi termin,cloudy?

Mama Zana 😊

cloudy
    03. Rujan 2014. 15:52

Mala Muca... uh...šta da ti kažem.. nije tebi lako... šta si rekla tom liku? mislim, ok je pomoć životinji, al kolko kužim o tebi ide glas da si sklonište za nezbrinute životinje...  treba to hranit, brinut o njima svima...  nadam se da će biti bolje i da ćeš udomit male mace 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.