da, da, iz Petrinje...odnono ne drito iz petrinje nego ublizini Petrine :) ma Tea... nisu u pitanju financisjke mogućnosti nego fala bogu mi je tako ispalo da radim sama za sebe pa sam sama sebi i šef pa tako mogu raditi od doma :) još da dragog uspijem prebacit da i on počne tako raditi bila bi presretna :D
Sandra ma ko bi se bunio
Cloudy znam da tebi nije sa financijske strane vec super radis kuci kod mene bi bilo da zaradujemo vise ostala bi kuci ;D ili da kao i ti mogu doma radit ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cloudy stvar je u tome da bismo to bas voljeli kad bi J bio oko godine dana :) aa budemo vidjeli ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
:) onda ti držim fige za to :D tak i mi planiramo, nakon prve bebe, nakon nekih godinu i pol i drugu :) kako smo sad trenutno raspoloženi nakon druge će doći i treća :D
hehehe tak mi se nekak cini i kod mene
nisi jedina hahah :P
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bok curke... Eto i mene malo..
Samo da znate da sam još tu negdje..
Meni je mala isto u vrtiću od danas i ja jedva dočekala, da se mogu ja početi pomalo odmarati i psihički pripremati za novu bebu. Iskreno ja se divim svim mamama koje odmah idu na drugo, pa i treće dijete.. Meni je trebalo 3 godine da se odlučim na drugo dijete, a kak stvari stoje, treće nam definitivno nije u planu.Što zbog financija, što zbog stambenog prostora, što zbog naših živaca, što zbog nekih drugih stvari.
Da me ne bi krivo shvatili, volim ja svoju djecu i sve, ali 2 je meni definitivno dosta.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Iskrice draga pa zato smo mi ljudi razliciti ;D zasto bi te krivo shvatili normalno da volis svoju djecicu ;* ja bi htjela troje djece tak je nekako bilo oduvijek :) a sad kako bude biti ce <3
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Evo i nas iz vrtića..kaže teta predobro cura ;-),a doma čim smo prošle kroz vrata eto rata...sutra je puštam na spavanje
Cloudy meni je sestra otišla živjet s dečkom u pertinju,bili i mi prije par mjeseci u posjetu
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
hehe Sandra iz andela u vrazicka ;D zna ona da je doma :))))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji