Sjeća li me se još uvijek netko?
Curke moje ja sam vam 19.6. zavrsila u bolnicu s dijagnozom zastoja u razvoju. Odležala 2 mjeseca u bolnici, a onda je bebica odlucila u 33 tjednu (18.8) da ide van. Zavrsila sam na hitan carski. Ona je u inkubatoru. Rođena je s 1640g i 43cm. za sada je sve ok i ona je stabilno. hrpu problema, 3 mioma, rupe na posteljici, ljustenje posteljice koje nitko vidio nije, tako da je sreca da je vodenjak pukao jer ko zna kako bi zavrsilo
. Iz bolnice sam izasla ima 2 dana. Uhvatila infekciju nakon carskog. U bolnici nisam imala wi fi pa vas nisam mogla pratit. Mobilni uzasno spor. Tako da se moram bacit
Na citanje da vidim sto se dogada sa svima vama.
anakome, zao mi je što si sve to morala proć, vjerujem da ti nije bilo nimalo lako.. ne mogu vjerovat da nitko nije vidio ljuštenje posteljice, u kojoj si bolnici bila? Najvažnije je sad da je mala curka dobro, čestitam ti od srca i želim brz oporavak od carskog, a njoj da što prije dodje doma!!! Kako se zove? Koliko ti daju da budeš s njom?
anakome, strašno ali držite se, želim vam da sve bude u redu i da ste što prije doma!
btw mmama super članak, klinci preeeeeslatki
draga anakome, drzr se ti samo nama, nadam se da je sa misicom malom sve u redu i da uspjevas sve pohvatati...
DOCKY
Anakome...grozno...ali bitno da je sad ok...nadam se da ćete uskoro kući na maženje i paženje...
Ja vam se moram pohvalit...kako stvari stoje cura je :) i malo veća po uzv nego po mengi...ispada po uzv 22+4 a po mengi 19+6...ali je rekao da ćemo i dalje voditi kao 19+6 i vidjeti idući put...
Anakome draga bas mi je zao sta se to sve dogodilo :( bitno da je tvoja mrvica stabilno i super ,, drzite mi se brzo cete se maziti <3
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cloudy curicaaaa stize bravooo :)) ma samo neka ona napreduje a ko zna mozda se i prije upoznate
Sad u shoping haaa hihi :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji