opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anakome
    27. Kolovoz 2014. 04:53

Sjeća li me se još uvijek netko? 
    Curke moje ja sam vam 19.6. zavrsila u bolnicu s dijagnozom zastoja u razvoju.      Odležala 2 mjeseca u bolnici, a onda je bebica odlucila u 33 tjednu (18.8) da ide van. Zavrsila sam na hitan carski. Ona je u inkubatoru. Rođena je s 1640g i 43cm. za sada je sve ok i ona je stabilno. hrpu problema, 3 mioma, rupe na posteljici, ljustenje posteljice koje nitko vidio nije, tako da je sreca da je vodenjak pukao jer ko zna kako bi zavrsilo
    . Iz bolnice sam izasla ima 2 dana. Uhvatila infekciju nakon carskog. U bolnici nisam imala wi fi pa vas nisam mogla pratit. Mobilni uzasno spor. Tako da se moram bacit
    Na citanje da vidim sto se dogada sa svima vama.

kimito
    27. Kolovoz 2014. 06:36

anakome, zao mi je što si sve to morala proć, vjerujem da ti nije bilo nimalo lako.. ne mogu vjerovat da nitko nije vidio ljuštenje posteljice, u kojoj si bolnici bila? Najvažnije je sad da je mala curka dobro, čestitam ti od srca i želim brz oporavak od carskog, a njoj da što prije dodje doma!!!  Kako se zove? Koliko ti daju da budeš s njom?

• paris
    27. Kolovoz 2014. 08:59

anakome, strašno ali držite se, želim vam da sve bude u redu i da ste što prije doma!

btw mmama super članak, klinci preeeeeslatki 

mmama2
    27. Kolovoz 2014. 09:37

Hvala paris! :)

url=https://lilypie.com]

DOCKY
    27. Kolovoz 2014. 09:45

draga anakome, drzr se ti samo nama, nadam se da je sa misicom malom sve u redu i da uspjevas sve pohvatati...

DOCKY

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 10:01

Anakome...grozno...ali bitno da je sad ok...nadam se da ćete uskoro kući na maženje i paženje...

Ja vam se moram pohvalit...kako stvari stoje cura je :) i malo veća po uzv nego po mengi...ispada po uzv 22+4 a po mengi 19+6...ali je rekao da ćemo i dalje voditi kao 19+6 i vidjeti idući put...

Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 10:34

Anakome draga bas mi je zao sta se to sve dogodilo :( bitno da je tvoja mrvica stabilno i super ,, drzite mi se brzo cete se maziti <3

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    27. Kolovoz 2014. 10:36

Cloudy curicaaaa stize bravooo :)) ma samo neka ona napreduje a ko zna mozda se i prije upoznate 
    Sad u shoping haaa hihi :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.