opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boška2
    25. Kolovoz 2014. 14:52

Curke,sretan ročkas sa zakašnjenjem!! 
    Ja sam stalno u nekakvom poslicu,sradjuje se soba za bebača,tak da sam rijetko tu. I onda kad dodem nikak vas pohvatati!!! :-) ali trudim se! I nakak ne mogu naći,da li ima koja mamica da će roditi u Petrovoj pocetkom 10.-tog mjeseca?!

<3<3<3 Karl <3<3<3

• baby.love
    26. Kolovoz 2014. 11:23

Pozdrav
    da se i ja javim posto sam nova...ali cure svaka cast...ovaj forum mi je puno pomogao (kao,nadam se,i vecini)
    za svaki problem tu se nade odgovor..hehe...jos jednom veliki pozdrav😊

Pilici
    26. Kolovoz 2014. 11:25

Dobro nam došla 

zebrica

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 11:27

Baby love....dobro nam došla...ovaj forum ti je super :) nađeš  masu savjeta,rješenja problema,utehe a i cure su suler za oraspoložit te ako si loše volje...a možeš se i napričat o svem i svačem :)

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 11:54

Baby love ~~~ dobro nam dosla :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• lusilu
    26. Kolovoz 2014. 12:15

Baby love dobro dosla…..

Lusilu

Gold👑
    26. Kolovoz 2014. 12:25

Hvala na pozivu,odakle si?  ja isto živim na moru pa eto i kod mene ste sve dobrodošle hehe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.