Anakome brz oporavk vam želim. Bitno je da ste sad skupa
Cloudy čestitke na curici ja nosim dečka ali kad uđem u dućan s dječjom robicom ne mogu odolit a da ne gledam stvarčice za curice hehe i divim se i mislim se kako bi ja od toga svega uspjela odabrati išta da nosim curicu kad je sve tako preslatko,vjerojatno bi digla kredit samo za robicu haha
Tako će meni sada biti...a tek kad joj kosa naraste pa krenu frizurice :) jojjj sad kad razmišljam fakat če mi trebati kredit
Cloudy, čestitke na curki! Imate ime? Zbog one priče od mmame, ja svaki put na pregledu pitam jel još uvijek curica ili je u međuvremenu nešto naraslo ?
Anakome zao mi za sto si sve prosla ali bitno da je beba ziva i zdrava zelim ti brz oporavakuzivaj sa svojom princezom . Cloudy bas ljepo i ti ćeš dobiti curicu, ima preslatke robice ja nemogu odoljet svaki put kad idem negdje di ima djecje robice da nekupim nesto rozo za svoju curicu, mi sutra idemo na pregled da vidimo kako rastemo
zebrica
drage zene :) nova sam tu, a kako me nesto malo brine, nezz koga drugo da pitam neg vas...
rodila sam prije mjesec dana svog prvog bebaca, i sve bilo super do prije skoro tjedan dana, kad su me pocele cicke bolit, tj kad mali siše jednu druga boli ajme :/ i uz to krvarenje je skoro bilo stalo, tj vec se bio pojavio kao zuckasti iscjedak, al prije 5 dana opet pocela naglo krvarit, i to bas cista krv...neznam imam li razloga za zabrinutost ili?
savjet neki pliiizzz...
Hvala cure na čestitkama :) ime imamo od prvog dana :) bilo je i za dečka ali to nam je sad,valjda,otpalo....bit će lotte :)
Sortiraj odgovore
Najstariji