opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    25. Kolovoz 2014. 07:23

Malo kasnimo, ali sretan rođendan cure i od nas! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    25. Kolovoz 2014. 09:23

Sretan rođendan curke!!!!!

cloudy
    25. Kolovoz 2014. 10:50

Cure :) hvala vam na čestitkama  ljubim vas sve redom... najveća želja će mi stići tanmo nekad u 1. mjesecu :) a jučer mi je bilo super :) dragi me vodio na dubiozu u karlovac na dane piva i bilo mi je presuper :) čini se da se i bebi sviđa dubioza jer se mrdala kao nikad do sad hihi

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 11:30

Cloudy bas super da ste se svi troje zabavili ;D mrakaca :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    25. Kolovoz 2014. 11:38

:) da, bilo je presuper... a na koncertu klinaca u prvim redovima za ne povjerovat... masa onih d 2-5 godina :) baš smo dragi i ja komentirali da će tako i naša bebica s nama bez obzira što okolina imala za reći (jer već vidim komentare tupavih ljudi) ... a što se AC/DC-a tiče :) to je i nama jedan od favorita kad je strana glazba u pitanju :) kao što je moj dragi sinoć iskomentirao, treba klince od malena učiti što je dobra glazba, a ne da dođu jednog dana i slušaju cajke 

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 12:30

Jap cloudy i ja volim AC DC i Dubiozu ali isto tako slusam i "cajke" pa svi smo razliciti nekom je ok nekome ne..
    I ja sam jucer bila u CC east u shopingu i iznenadila sam se koliko ljudi sa malom djecom ima do sada to nisam primjecivala :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    25. Kolovoz 2014. 13:12

Vratio se Šime kući. I moram priznati da iako sam od 10 do sada (13) bila vani sa Paulom da mi je puuunooo nekako lakše. Uglavnom sada ću vam se češće pridružiti.
    A da se nadovežem na temu - moj muž pušta ACDC Pauli od trbuha i mala ih obožava. Mi u kući ne slušamo ni cmc, a kamoli cajke (bilo hrvatske bilo stranjske). O ukusima se ne raspravlja, ali ni meni to nije baš neka kvaliteta od muzike. MM voli rock i blues, a ja slušam svašta (od rnb-a do rocka), ali što sam starija više slušam muziku iz perioda 20-te do 60-te  prošlog stoljeća i sličnu glazbu modernijeg doba. Uz to i plešem (kad sam u normalnom stanju) lindy hop.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    25. Kolovoz 2014. 13:14

ma ne kažem ja ništa protiv onih koji slušaju cajke, jer kao i u svemu ukusi su različiti... ali dragi i ja smo onako više rock/rap/alternativa neka i ni on ni ja ne volimo cajke (opet, zavisi što tko podrazumijeva pod cajke) iako ih njegovi vole poslušati... pa ono, nije baš da bi nam bilo jako drago da nam ih dijete jednog dana sluša (bar ne dok je mlađi/mlađa)  a i živim u kraju di su cajke pod normalno tak da kad god dođemo nekome u goste (bar u goste tu di živimo) najčešće to svira... mogu poslušati, ali nije da je to moj odabir :) ali opet... ukusi su različiti i fakat nemam problema ako ih netko sluša :) jer nekako mi je glupo birat ljude s kojima ću se družit isključivo temeljeno na glazbi 

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 13:20

Cloudy naravno slazem se a i ja sam sebi cudna kako obozavam slusat Thompsona takp volim i narodnu muziku a svi znaju da su ze dvije "vrste" muzika uhh skroz drukcije.. I ja i moj sin skoro cijelu noc slusamo Cmc i najvise volimo od D.Merlina-skoljku :D kao i Hari mata harija :) ali eto stvarno mi je jadno ako se netko nece s nekim "druziti" zbog muzike

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.