opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    24. Kolovoz 2014. 19:51

Pridruzujem se i ja čestitkama!!! HBD 

Boba

Jojo5
    24. Kolovoz 2014. 23:34

Sretan rođendan cure! Neka vam se sve želje ostvare koliko god ih poželjele do iduće godine!

MarijaŠ
    25. Kolovoz 2014. 07:23

Malo kasnimo, ali sretan rođendan cure i od nas! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Nalah
    25. Kolovoz 2014. 09:23

Sretan rođendan curke!!!!!

cloudy
    25. Kolovoz 2014. 10:50

Cure :) hvala vam na čestitkama  ljubim vas sve redom... najveća želja će mi stići tanmo nekad u 1. mjesecu :) a jučer mi je bilo super :) dragi me vodio na dubiozu u karlovac na dane piva i bilo mi je presuper :) čini se da se i bebi sviđa dubioza jer se mrdala kao nikad do sad hihi

25. Kolovoz 2014. 10:58

cloudy

Cure :) hvala vam na čestitkama  ljubim vas sve redom… najveća želja će mi stići tanmo nekad u 1. mjesecu :) a jučer mi je bilo super :) dragi me vodio na dubiozu u karlovac na dane piva i bilo mi je presuper :) čini se da se i bebi sviđa dubioza jer se mrdala kao nikad do sad hihi

Na dubiozu je moj malac prvi put poceo plesat, mislim izvan trbuha. I mali susjed ih voli isto, tak da brijem da ih djecica vole. Sad smo presli ipak na nesto drugo... AC/DC rulz!!!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 11:30

Cloudy bas super da ste se svi troje zabavili ;D mrakaca :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    25. Kolovoz 2014. 11:38

:) da, bilo je presuper... a na koncertu klinaca u prvim redovima za ne povjerovat... masa onih d 2-5 godina :) baš smo dragi i ja komentirali da će tako i naša bebica s nama bez obzira što okolina imala za reći (jer već vidim komentare tupavih ljudi) ... a što se AC/DC-a tiče :) to je i nama jedan od favorita kad je strana glazba u pitanju :) kao što je moj dragi sinoć iskomentirao, treba klince od malena učiti što je dobra glazba, a ne da dođu jednog dana i slušaju cajke 

Tejuska♡
    25. Kolovoz 2014. 12:30

Jap cloudy i ja volim AC DC i Dubiozu ali isto tako slusam i "cajke" pa svi smo razliciti nekom je ok nekome ne..
    I ja sam jucer bila u CC east u shopingu i iznenadila sam se koliko ljudi sa malom djecom ima do sada to nisam primjecivala :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Iskrica1347
    25. Kolovoz 2014. 13:12

Vratio se Šime kući. I moram priznati da iako sam od 10 do sada (13) bila vani sa Paulom da mi je puuunooo nekako lakše. Uglavnom sada ću vam se češće pridružiti.
    A da se nadovežem na temu - moj muž pušta ACDC Pauli od trbuha i mala ih obožava. Mi u kući ne slušamo ni cmc, a kamoli cajke (bilo hrvatske bilo stranjske). O ukusima se ne raspravlja, ali ni meni to nije baš neka kvaliteta od muzike. MM voli rock i blues, a ja slušam svašta (od rnb-a do rocka), ali što sam starija više slušam muziku iz perioda 20-te do 60-te  prošlog stoljeća i sličnu glazbu modernijeg doba. Uz to i plešem (kad sam u normalnom stanju) lindy hop.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani