opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    26. Kolovoz 2014. 13:24

Hehe pa da...sk i pt valjda vole taj dio...ja znam da smo se preporodili kad smo na otoke pobjegli...nigdje nikog poznatog...a ne ovo,svakih pol minute nekog moraš pozdravit i još onda stati,popričati...pa zato i bježimo na more da se odmorimo od poznatih nam ljudi

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 13:50

Ja sam ti iz sk inače ali živim malo van Petrinje :)  tak da me ima i u sk i u pt stalno

Iskrica1347
    26. Kolovoz 2014. 15:34

Hej curke kaj ima...
    Ja sam bila opet od 10.30 do prije pola sata (15:00) vani sa Paulom - do mog posla na kavu, kupiti šlapice i tenisice za Paulu (opet joj je noga narasla za pol broja - ne znam kud će više to stopalo, ogromno je već sad) i bila je zapanjujuće dobra i uopće ne zahtjevna... I sada kao kuham ručak, ali sam ipak sjela na 15 min jer me malo bole ipak prepone kad dulje hodam...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

• goga26
    26. Kolovoz 2014. 17:17

cure imam pitanje u 17 sam tjednu i piše mi crl 35mm i doktor tvrdi da je sve ok a to je jako malo s obzirom na trudnoću ima li koja sličnih iskustava

Iskrica1347
    26. Kolovoz 2014. 17:18

Goga - ak doktor kaže da je sve ok ja bih mu vjerovala... Većina nas tu nije doktor, tak da ne znam kaj bi ti pametno drugo mogli reći...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Tejuska♡
    26. Kolovoz 2014. 17:37

Goga iskreno crl od 35mm je za dob od nekih 10-11 tjedana trudnoce a ti si u 17 pa iskreno to je fest malo .. A sad kako kaze Iskrica ako je doktorici to ok onda valjda je? Iskreno nez sta bi rekla..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    26. Kolovoz 2014. 19:14

Goga... slažem se s curama,.. ako dr. kaže da je ok, vjerojatno je :) kada opet ideš na uzv?

Masha2
    26. Kolovoz 2014. 21:29

Slažem se s curama... meni je crl u 10tt bio 35mm, a u 12tt već 65mm.. Tako da je ovo stvarno malo za te tjedne, osim ako trudnoća ne odgovara tjednima, što opet ovisi o 100 faktora... Naravno, treba vjerovati doktoru 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.