opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    27. Kolovoz 2014. 20:04

Još jedna curica! Čestitam cloudy!

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 20:34

:) to sam ime odabrala s nekih 16,17 godina i dragi se samo mogao složiti s odabirom :) da je bio dečko bio bi njegov odabir-Nikola....a to nam ostaje za iduću trdunoću ako bude dečko :) i da...hvala jojo :

Gold👑
    27. Kolovoz 2014. 20:41

Tako smo se i ja i dragi dogovorili,on bira za dečka a ja za curicu,samo što je on već imao jedno ime smišljeno i to je to,a ja sam imala cijeli popis imena hehe 

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 21:13

Mi smo to lako...on je imao jedno ime i ja sam imala jedno tako da nismo imali pretjeranu frku...a dobro je što se njemu svidio.moj odabir a meni njehov...iako nekima iz okoline nije baš sjelo Lotte...ali što bi se reklo i dont give a damn 

kimito
    28. Kolovoz 2014. 04:31

Cloudy, super je ime! 

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 09:01

:) hvala kimito :) meni je to kaže, odabir već nekih 10ak godina, još dok nisam ni imala u planu imati bebu :) jedno što se neki ljudi čude i kao ne mogu zapamtiti kako će se beba zvati ... mislim da fakat je teško i komplicirano za zapamtit 

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 09:05

Jako je lijepo ime

cloudy
    28. Kolovoz 2014. 09:39

hvala nalah :) dvoumili smo se između Lotta ili Lotte s tim da je u kombinaciji Lotta (švedska verzija imena) moglo biti i jedno t ali smo odabrali Lotte. .. nekako mi je zvučnije... to je ubiti norveško ime... ili skraćenica od imena Liselotte a meni Lotte nekako najbolje od svega toga zvuči :)

Tejuska♡
    28. Kolovoz 2014. 10:28

Sta vise izgovaram Lotte sve mi je slade

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nalah
    28. Kolovoz 2014. 10:29

Cloudy,sad bu krađa imena pala :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.