:) to sam ime odabrala s nekih 16,17 godina i dragi se samo mogao složiti s odabirom :) da je bio dečko bio bi njegov odabir-Nikola....a to nam ostaje za iduću trdunoću ako bude dečko :) i da...hvala jojo :
Tako smo se i ja i dragi dogovorili,on bira za dečka a ja za curicu,samo što je on već imao jedno ime smišljeno i to je to,a ja sam imala cijeli popis imena hehe
Mi smo to lako...on je imao jedno ime i ja sam imala jedno tako da nismo imali pretjeranu frku...a dobro je što se njemu svidio.moj odabir a meni njehov...iako nekima iz okoline nije baš sjelo Lotte...ali što bi se reklo i dont give a damn
:) hvala kimito :) meni je to kaže, odabir već nekih 10ak godina, još dok nisam ni imala u planu imati bebu :) jedno što se neki ljudi čude i kao ne mogu zapamtiti kako će se beba zvati ... mislim da fakat je teško i komplicirano za zapamtit
hvala nalah :) dvoumili smo se između Lotta ili Lotte s tim da je u kombinaciji Lotta (švedska verzija imena) moglo biti i jedno t ali smo odabrali Lotte. .. nekako mi je zvučnije... to je ubiti norveško ime... ili skraćenica od imena Liselotte a meni Lotte nekako najbolje od svega toga zvuči :)
Sta vise izgovaram Lotte sve mi je slade
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji