opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    27. Kolovoz 2014. 10:38

Anakome strašno što si sve morala proći, drago mi je da je ipak sve dobro završilo, izlječiti ćeš se ti, a glavno da je tvoja mrva živa i zdrava. Puno pusa i pozdrava od nas!

Cloudy, nekako sam imala filing da je cura, ne znam nekakav predosjećaj!

27. Kolovoz 2014. 10:40

Cloudy cestitke na princezici! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Dada32
    27. Kolovoz 2014. 10:43

Anakome, kako ti se zove curica?
    Šaljem vam pozitivne vibracije i želim vam dobro zdravlje, da rastete i napredujete i da budete sretne!   

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 10:46

:) meni je prvo bio filing da je dečko onda da je cura onda nisam bila sigurna...hehe...veli dr da je najvjerojatnije cura tako da još uvijek postoji šansa za promjenu ali ništa se nije vidjelo između nogu....a ja noćas sanjala  da je dr rekao da je dečko hahha ... ma joj ja bi čak i volila da se ranije upoznamo :) sad bar na miru mogu haljinice birati :)

• paris
    27. Kolovoz 2014. 11:29

Cloudy čestitam na curki 

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 11:43

Hvala hvala :) sad ne mogu dočekati da se rodi i onda iduće ljeto zbog halninica i suknjica :)

Iskrica1347
    27. Kolovoz 2014. 12:05

Anakome - strašno... nadam se da će ipak na kraju sve biti ok i kako treba sa curkom.
    Cloudy - još jedna curka. Super!

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 12:22

Da...ovdje na klokanici sve nešto cure zavladale :)

Kokolina
    27. Kolovoz 2014. 12:33

Anakome jako mi je žao što si sve to morala proći, ali bitno da je curica živa i zdrava 
    Tebi želim brz oporavak i puno snage za dalje....

Cloudy, ma super da je curica, čekaj da kreneš sa kupovanjem. kad vidiš robicu za curice samo ćeš se rastapat . meni za 3-4 tjedna dolazi druga curka a i dalje se svaki put raspametim na curičastu oblekicu 

cloudy
    27. Kolovoz 2014. 12:40

Ma joj već sam bila gledala i dok nismo znali...dragi je samo komentirao da će bankrotirat hihi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.