Anakome strašno što si sve morala proći, drago mi je da je ipak sve dobro završilo, izlječiti ćeš se ti, a glavno da je tvoja mrva živa i zdrava. Puno pusa i pozdrava od nas!
Cloudy, nekako sam imala filing da je cura, ne znam nekakav predosjećaj!
Cloudy cestitke na princezici! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Anakome, kako ti se zove curica?
Šaljem vam pozitivne vibracije i želim vam dobro zdravlje, da rastete i napredujete i da budete sretne!
:) meni je prvo bio filing da je dečko onda da je cura onda nisam bila sigurna...hehe...veli dr da je najvjerojatnije cura tako da još uvijek postoji šansa za promjenu ali ništa se nije vidjelo između nogu....a ja noćas sanjala da je dr rekao da je dečko hahha ... ma joj ja bi čak i volila da se ranije upoznamo :) sad bar na miru mogu haljinice birati :)
Hvala hvala :) sad ne mogu dočekati da se rodi i onda iduće ljeto zbog halninica i suknjica :)
Anakome - strašno... nadam se da će ipak na kraju sve biti ok i kako treba sa curkom.
Cloudy - još jedna curka. Super!
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Anakome jako mi je žao što si sve to morala proći, ali bitno da je curica živa i zdrava .
Tebi želim brz oporavak i puno snage za dalje....
Cloudy, ma super da je curica, čekaj da kreneš sa kupovanjem. kad vidiš robicu za curice samo ćeš se rastapat . meni za 3-4 tjedna dolazi druga curka a i dalje se svaki put raspametim na curičastu oblekicu
Ma joj već sam bila gledala i dok nismo znali...dragi je samo komentirao da će bankrotirat hihi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji