MarijaŠ Sretno!!!!!!!!
I obavezno nam se javi
" Ako ne možeš letjeti, onda trči. Ako ne možeš trčati, onda hodaj. Ako ne možeš hodati, onda puži. Ali, bez obzira na sve, moraš nastaviti dalje. "
Marija....kakva vijest...odmah sam se razbudila... nadam se da ces ti to danas rijesiti... sretno...
Laura 21.08.2014 :-*
Predivna vijest. Marija sretno i neka sve prođe što brže i bezbolnije. Javi nam se. puse ti šaljemo
Bok drage trudnice,
prvo da MarijiS zazelim lagan i brz porod, budi hrabra i javljaj nam se... sretno :)
Citam vas redovito ali nikako ulovit vremena da vam pisem...
mi smo prosli tjedan bili na moru, iskupali se super bilo, bas mi je dobro doslo..
Jucer smo bili na kontorli, vidjeli smo bebu na 4d , bas se ljepo vidi , sve je uredu, tezina je procjenjena na 1380g, a ja sam danas 28+1 , kako su vase bebe tezile za to razdoblje? cini mi se malo puno ali sretna sam sto se ljepo deblja i razvija. secer mi je na granici normlae moram malo pripazit na hranu, salje me opet na ogtt ali mislim da necu ic nego cu pripazit malo.. krvna slika odlicna tako da je doktorica zadovljna.
Tina di si ti zeno, ja sve citam i cekam svaki dan da nam javis da si rodila ali vidim da se vec par dana nejalvjas, to znaci novost??? puse svima...
zebrica
joj draga moja...nisam jos rodila...ali eto izgleda da imam trudove...
Laura 21.08.2014 :-*
Ajde MArija, moja misica ceka da prvo tvoj mis izadje pa ce onda ona :D
Sretno…mozes ti to :*
Sortiraj odgovore
Najstariji