opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    18. Kolovoz 2014. 18:12

moram se nadovezati na vaše sluzne čepove (ahhaah nisam to mislila nikada reći) ni u jednoj trudnoći nisu bili kako opisujete, sa P malo krvi poslije male nužde i ošli u bolnici pa rodila, sa D čak ni to, valjda oba puta ošli sa plodnom vodom pa i nezz kaj to je i kako izgleda.. inače baš ovako osjetim pozitivne vibracije, preko kompa, Marijaš, Tina, Proudmomy i ostale naravno, danas zračimo u +

url=https://lilypie.com]

piper
    18. Kolovoz 2014. 18:15

proudmomy nekako mi je u ovom izbivanju promaknulo da imaš problema s urinom...ono što ja uvjek svima preporučam je da piju čaj od lista peršuna jer je jako jako dobar za sve te urinarne probleme...mojoj mami su dok je bila u 20tima nalazi pokazivali čak i maligne stanice i bakterije i svašta netš i jedino joj je taj čaj pomogao pa se ja njega držim ko pijan plota

uglavnom staviš švježi list peršuna dok voda počne ključati i prokuhaš koju minutu, poklopiš lončić i pustiš da se ohladi, procjediš i piješ nezaslađeno...malo je čudnog okusa dok se nenavikneš al ništa prestrašno...nadam se da sam ti pomogla sa savjetom a ako ne tebi onda možda netko drugi bude imao koristi od njega

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:16

i bolje vam je a ne da budem Pale sam na Klokanici haha

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2014. 18:18

ninika11

i bolje vam je a ne da budem Pale sam na Klokanici haha

Ne budes haha vidis ja ko da umirem doma od dosade 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:23

pa baš te gledam uz tu mrvu malu. dobar je znači malac samo spava hehe

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:29

ne znam ja Darija... ma nađi vremena hhah ma brzo ćete vi sa svojim anđelima uživat ja još moram čekati do 12. mjeseca

mmama2
    18. Kolovoz 2014. 18:32

mislim ono ako ja uz dvoje (+jedan veliki koji je kao mali) uspijem toliko tu visiti kako ne bi vi sa jednim koji samo pava (ugl) dok je maliiii

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2014. 21:41

mmama

mislim ono ako ja uz dvoje (+jedan veliki koji je kao mali) uspijem toliko tu visiti kako ne bi vi sa jednim koji samo pava (ugl) dok je maliiii

Etooo vidite nisam jedina helou hahah a Mmama ima i dvoje limaca ;))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

url=https://lilypie.com]

piper
    18. Kolovoz 2014. 18:38

ma ja sam sigurna da ćemo i mi stalno visit ovdje...jer bar meni je klokanica ko kakva droga i već sam ludila na moru jer nisam u toku šta se sve događa

Kokolina
    18. Kolovoz 2014. 22:39

piper

ma ja sam sigurna da ćemo i mi stalno visit ovdje…jer bar meni je klokanica ko kakva droga i već sam ludila na moru jer nisam u toku šta se sve događa

hahah, tak je i meni bilo na moru 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani