opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    18. Kolovoz 2014. 18:15

proudmomy nekako mi je u ovom izbivanju promaknulo da imaš problema s urinom...ono što ja uvjek svima preporučam je da piju čaj od lista peršuna jer je jako jako dobar za sve te urinarne probleme...mojoj mami su dok je bila u 20tima nalazi pokazivali čak i maligne stanice i bakterije i svašta netš i jedino joj je taj čaj pomogao pa se ja njega držim ko pijan plota

uglavnom staviš švježi list peršuna dok voda počne ključati i prokuhaš koju minutu, poklopiš lončić i pustiš da se ohladi, procjediš i piješ nezaslađeno...malo je čudnog okusa dok se nenavikneš al ništa prestrašno...nadam se da sam ti pomogla sa savjetom a ako ne tebi onda možda netko drugi bude imao koristi od njega

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:16

i bolje vam je a ne da budem Pale sam na Klokanici haha

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:23

pa baš te gledam uz tu mrvu malu. dobar je znači malac samo spava hehe

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:29

ne znam ja Darija... ma nađi vremena hhah ma brzo ćete vi sa svojim anđelima uživat ja još moram čekati do 12. mjeseca

mmama2
    18. Kolovoz 2014. 18:32

mislim ono ako ja uz dvoje (+jedan veliki koji je kao mali) uspijem toliko tu visiti kako ne bi vi sa jednim koji samo pava (ugl) dok je maliiii

url=https://lilypie.com]

piper
    18. Kolovoz 2014. 18:38

ma ja sam sigurna da ćemo i mi stalno visit ovdje...jer bar meni je klokanica ko kakva droga i već sam ludila na moru jer nisam u toku šta se sve događa

Tina0208
    18. Kolovoz 2014. 18:41

Darija ako sam ja do srijede jos uvijek 2u1 kava nam ne gine...samo se nadam da ces ti mene prepoznati jer ja nemam pojma kak ti zgledas... prvo si imala pogled odozgo...a sad imas cvikse..heheheh
    MarijaŠ a da...mirnija sam...nekako sam se pomirila sa svime jer se inace samo zivciram... mozda zato ni ne mogu dobit trudove kad za svaki drek (hm...izvinite) mislim da se nesto novo desava i da cu ici rodit... kako bude...bit ce...ionako ja ne mogu utjecat na to...kad bude htjela van ici ce...a ako nebu htjela...natjerat cemo ju za vikend...hehe
    kaj se tice sluznog cepa ja sam sigurna da ces ga prepoznati... moj je bio bez kapi krvi pa sam ga prepoznala i znala sam da se radi o njemu... haha...cak sam si ga i slikala... 

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:41

hehe neka neka... odmah sam bolje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.