Evo i mene opet uhvatili trudovi,sve se nadam da cu se pridruziti Mariji i Tini :)
Bok svima. Ne stignem popratiti sve što je bilo zadnja 2,5 tjedna. Ja sam još do nedjelje na moru i onda se vraćam u zg, pa ću opet češće pisati. Sad sam kod mojih a tu imam normalan net, pa sam ulovila koju minutu da se javim. Uglavnom eto - ulazimu 32 tjedan, kupam se povremeno, jer baš i nije jako toplo, nemrem vjerovati koliki mi je trbuh, Dora je aktivna prilično, a ja se sve više umaram i to me živcira. Nemrem baš spavati, žgaravice i mučnine me i dalje muče, a i grčevi u listovima. Tješim se da još 2 mj i onda je gotovo... Kak ste sve vi?
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
joj draga baš mi je žao da se patiš, ali stvarno još malo pa je D tu, izduraj nekak.. eto baš nam je napeto svi putuju u rodilište, Marijas nam rodila, vjerujem i Tina, a vidim i Ivanahaha sam kaj nije, tako da ima roda ko u prići a ja za sve njih uzbuđena ko da ja rodit idem a ne one i odmah bi još bebicu jednu haha(luđakinja).....
url=https://lilypie.com]
Mmama nisi jedina s tom mislju haha ;D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea i mmama baš ste mi dobre ja eto nonstop provjeravam novosti ovdje, nakon zatišja postalo odjednom napeto
ja brojim još 2 tjedana pa možete misliti kako je meni-najrađe bi i ja put bolnice
Boba
Boook
Ovako...vidim da ovdje sudjeluje velik broj osoba pa me zanima Vaše mišljenje...
Menstruacija mi je trebala doć u nedjelju i nije..a nikad u životu mi nije kasnila..u pon ujutro sam imala mučnine bez povraćanja, u utorak nakon prvog jela sam malo povratila...napravila sam test i negativan je..a u srijedu ujutro sam mrvicu krvarila...al bez ikakvih bolova..inace nijedna menstruacija do sada nije prosla bez minimalno 2 tablete jer me uvijek toliko boli da se nemogu pomaknuti 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji