opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivanahaha
    19. Kolovoz 2014. 21:20

Evo i mene opet uhvatili trudovi,sve se nadam da cu se pridruziti Mariji i Tini :)

ninika11
    19. Kolovoz 2014. 21:50

Sretno i da sve brzo i dobro prođe

Pilici
    19. Kolovoz 2014. 22:01

Sretno ti :) koliko je razmak, javljaj nam se

zebrica

Iskrica1347
    19. Kolovoz 2014. 22:53

Bok svima. Ne stignem popratiti sve što je bilo zadnja 2,5 tjedna. Ja sam još do nedjelje na moru i onda se vraćam u zg, pa ću opet češće pisati. Sad sam kod mojih a tu imam normalan net, pa sam ulovila koju minutu da se javim. Uglavnom eto - ulazimu 32 tjedan, kupam se povremeno, jer baš i nije jako toplo, nemrem vjerovati koliki mi je trbuh, Dora je aktivna prilično, a ja se sve više umaram i to me živcira. Nemrem baš spavati, žgaravice i mučnine me i dalje muče, a i grčevi u listovima. Tješim se da još 2 mj i onda je gotovo... Kak ste sve vi?

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

mmama2
    20. Kolovoz 2014. 07:22

joj draga baš mi je žao da se patiš, ali stvarno još malo pa je D tu, izduraj nekak.. eto baš nam je napeto svi putuju u rodilište, Marijas nam rodila, vjerujem i Tina, a vidim i Ivanahaha sam kaj nije, tako da ima roda ko u prići a ja za sve njih uzbuđena ko da ja rodit idem a ne one i odmah bi još bebicu jednu haha(luđakinja).....

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    20. Kolovoz 2014. 07:56

Mmama nisi jedina s tom mislju haha ;D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boba10
    20. Kolovoz 2014. 08:56

Tea i mmama baš ste mi dobre ja eto nonstop provjeravam novosti ovdje, nakon zatišja postalo odjednom napetoja brojim još 2 tjedana pa možete misliti kako je meni-najrađe bi i ja put bolnice

Boba

pikaboo
    20. Kolovoz 2014. 09:17

Boook 
    Ovako...vidim da ovdje sudjeluje velik broj osoba pa me zanima Vaše mišljenje...
    Menstruacija mi je trebala doć u nedjelju i nije..a nikad u životu mi nije kasnila..u pon ujutro sam imala mučnine bez povraćanja, u utorak nakon prvog jela sam malo povratila...napravila sam test i negativan je..a u srijedu ujutro sam mrvicu krvarila...al bez ikakvih bolova..inace nijedna menstruacija do sada nije prosla bez minimalno 2 tablete jer me uvijek toliko boli da se nemogu pomaknuti 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.