opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Kolovoz 2014. 14:49

Sad tek vidim da nam Marija krece u radjaonu! Sretno draga, da bude sto krace i bezbolnije! Pusa!

19. Kolovoz 2014. 17:29

Curke, hvala vam puno! 
    Evo, krvarenje se smiruje a i ta sluz, sad je vise ko normalan iscjedak samo malo jaci. Bolove povremeno osjetim ali onak ko da me malac lagano udara prema jajnicima i mjehuru. Nezz, sumnjam da bi bili trudovi jer je skroz lagano! Bebo se rasteze i namjesta, njemu je dobro! Lezim, odmaram, citam knjigu, sama sebe umirujem.  Bit ce sve ok, kak sam prije napisala, ako bude bilo kaj, picim za bolnicu, srecom pa mi je na 15min od doma!

mmama2
    19. Kolovoz 2014. 19:35

Joooooj danas baš napeto svi u rodilište navalili kad mene uopće nema tuuuuuuu, ja sam tako uzbuđena Marijas i Tina0208 sve bi najrađe opet bila trudna odmah 9 mjeseci i prolazila to zbunjujuće i uzbudljivo razdoblje kaj vi prolazite sada.... sretnoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.