Darija ako sam ja do srijede jos uvijek 2u1 kava nam ne gine...samo se nadam da ces ti mene prepoznati jer ja nemam pojma kak ti zgledas... prvo si imala pogled odozgo...a sad imas cvikse..heheheh
MarijaŠ a da...mirnija sam...nekako sam se pomirila sa svime jer se inace samo zivciram... mozda zato ni ne mogu dobit trudove kad za svaki drek (hm...izvinite) mislim da se nesto novo desava i da cu ici rodit... kako bude...bit ce...ionako ja ne mogu utjecat na to...kad bude htjela van ici ce...a ako nebu htjela...natjerat cemo ju za vikend...hehe
kaj se tice sluznog cepa ja sam sigurna da ces ga prepoznati... moj je bio bez kapi krvi pa sam ga prepoznala i znala sam da se radi o njemu... haha...cak sam si ga i slikala...
Darija ako sam ja do srijede jos uvijek 2u1 kava nam ne gine…samo se nadam da ces ti mene prepoznati jer ja nemam pojma kak ti zgledas… prvo si imala pogled odozgo…a sad imas cvikse..heheheh
ja cu se derat po cekaoni "Tina sa Klokanice, javi se!! "
nego, R ce me vozit najvjerojatnije, pa kad vidis nekog lika sa dugom kosom do pola ledja i neku zbunjenu trudnu zensku pored njega s tockastim suncanim naocalama....eee, to smo ti mi
Laura 21.08.2014 :-*
ok...mene ce vozit seka jer mi je muz danas poceo radit...godisnji je gotovvvv...... a bebe nemaaaa...
ugl...ja duuuga crna kosa...a ona zuta i do ramena,.... ma vec cemo se nekak skuzit...nije Bračak velegrad..hehe
hhahahahahha Tina sa Klokanice hahahahaha a onako okrene se par Tina.
Super ste mi vas dvije, taj bi susret trebalo snimiti, naravno, ako dođe do njega...
Tako i treba Tina draga, bit ce kad treba biti... Držim fige da ipak bude prirodan porod, pa da sve ide svojim tokom..
Super ste mi vas dvije, taj bi susret trebalo snimiti, naravno, ako dođe do njega…
Tako i treba Tina draga, bit ce kad treba biti… Držim fige da ipak bude prirodan porod, pa da sve ide svojim tokom..
joj draga nadam se da hoce...voljela bi to vese od svega na svijetu...bas sam danas puno pricala sa svojom doktoricom i jaaako mi je drago kaj i ona zeli cekat do zadnjega nadajuc se da ce krenut prirodno...
inace...evo cijelo popodne imam bolove...i u krizima i naprijed u trbuhu...nije jako ni bas cesto pa ne pridodajem tome veliku vaznost...vidjet cemo sto nam noc nosi...
kaj si odlucila?? jel ides doma??
Krešimir 19.08.2014. <3
Napisah tamo u onoj temi, razgovarati cu sutra s doktorom, jer mi sutra rade jos i KKS i jetrene probe, a i čekam nalaz brisa cerviksa... Strpit cu se jos malo, pa cu vidjeti..
Krešimir 19.08.2014. <3
procitala sam... samo hrabro...sve ce bit ok...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji