opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    19. Kolovoz 2014. 12:32

Draga sretno još jednom i javi nam se.

renata6
    19. Kolovoz 2014. 12:36

Marija SRETNO!!!

kimito
    19. Kolovoz 2014. 12:38

Sretno!!!  Čekamo te u Stigla je roda!  

Pilici
    19. Kolovoz 2014. 13:21

marija bravo za tebe, sretno ti :) 
    tea sory nesto sam pobrkala :) ..kak je s bebicom....to ti je prva beba_?

zebrica

Tina0208
    19. Kolovoz 2014. 13:30

marija jupiii...sretnooo... mozda cu i ja nocas...

Laura 21.08.2014 :-*

19. Kolovoz 2014. 14:06

MarijaS sretno jos jednom! Puse!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

19. Kolovoz 2014. 14:42

Curke, da vas tu pitam, nezz gdje bih...bila sam danas na pregledu i dr., zamjena moje kad je na go, koja me je pregledala je bila dosta gruba i to toliko da sam jauknula kad je gledala koliko sam otvorena, rekla je da sam otvorena za vrh prsta. Medjutim ja sam sad isla na wc a iz mene izaslo puno sluzi i dosta sukrvice!!! Nemam za sad nikakve bolove, bebo je aktivan ali ipak brinem...dali se koja susrela s takvom ili slicnom situacijom? Inace punih 34tjedana sam.

Tina0208
    19. Kolovoz 2014. 14:43

Antonija84

Curke, da vas tu pitam, nezz gdje bih…bila sam danas na pregledu i dr., zamjena moje kad je na go, koja me je pregledala je bila dosta gruba i to toliko da sam jauknula kad je gledala koliko sam otvorena, rekla je da sam otvorena za vrh prsta. Medjutim ja sam sad isla na wc a iz mene izaslo puno sluzi i dosta sukrvice!!! Nemam za sad nikakve bolove, bebo je aktivan ali ipak brinem…dali se koja susrela s takvom ili slicnom situacijom? Inace punih 34tjedana sam.

da nije sluzni cep????

Laura 21.08.2014 :-*

Tejuska♡
    19. Kolovoz 2014. 14:49

Antonija84

Curke, da vas tu pitam, nezz gdje bih…bila sam danas na pregledu i dr., zamjena moje kad je na go, koja me je pregledala je bila dosta gruba i to toliko da sam jauknula kad je gledala koliko sam otvorena, rekla je da sam otvorena za vrh prsta. Medjutim ja sam sad isla na wc a iz mene izaslo puno sluzi i dosta sukrvice!!! Nemam za sad nikakve bolove, bebo je aktivan ali ipak brinem…dali se koja susrela s takvom ili slicnom situacijom? Inace punih 34tjedana sam.

Meni su isto ti zadnji pregledi bili bolni ,, i krvarila sam tj imala sukrvicu cak i 3 dana rekao mi je da je to normalno a sad ko ce znat..Tak mi je bilo zadnja 4 pregleda isla sam svajih 4-5 dana

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    19. Kolovoz 2014. 14:50

Jedino kaj me u tvom slucaju "brine" je kolicina sluzi,ja sam konstantno imala jaci iscjedak ali nije mi bio pojacan poslje pregleda ..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

19. Kolovoz 2014. 15:35

Antonija84

Ja sam isto pred kraj krvarila poslije svakog pregleda. E sad sto se tice sluzi ne znam sto bih ti rekla, ako je sluzni cep on bi trebao biti puno gusci i kompjtniji od obicnog iscjetka. Nazovi bolnicu ili 112 i pitaj za savijet.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Kokolina
    19. Kolovoz 2014. 17:16

Antonija84

Meni ti je u prvoj trudnoći, nakon pregleda u bolnici s 35 tj, isto išlo malo krvi. Ali kao što kažu i drugi, nije mi jasna jedino ta količina sluzi. Pričekaj i prati, ako budeš jače krvarila pravac bolnica. Ili u slučaju trudova. Drži se! 

pčelica9
    19. Kolovoz 2014. 20:33

Meni se to isto dogodilo kad sam bila sa prvim trudna, išla na pregled u bolnicu i doktor je bio vrlo grub dok je gledao koliko sam otvorena i popodne kad sam došla doma na gaćicama sam imala krvi i malo sluzi. Vratila sam se nazad u bolnicu i zaprimili su me na odjel. Bila sam tamo dva dana, radili pretrage, UZV, CTG i sve ostalo i na kraju zaključili da mi ništa nije, a čak mi ni u otpusnom pismu nisu napisali nekakvu dijagnozu. Krvarenje mi je prestalo isti dan. Ako te strah radije odi u bolnicu provijeriti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani