marija bravo za tebe, sretno ti :)
tea sory nesto sam pobrkala :) ..kak je s bebicom....to ti je prva beba_?
zebrica
marija jupiii...sretnooo... mozda cu i ja nocas...
Laura 21.08.2014 :-*
MarijaS sretno jos jednom! Puse!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Curke, da vas tu pitam, nezz gdje bih...bila sam danas na pregledu i dr., zamjena moje kad je na go, koja me je pregledala je bila dosta gruba i to toliko da sam jauknula kad je gledala koliko sam otvorena, rekla je da sam otvorena za vrh prsta. Medjutim ja sam sad isla na wc a iz mene izaslo puno sluzi i dosta sukrvice!!! Nemam za sad nikakve bolove, bebo je aktivan ali ipak brinem...dali se koja susrela s takvom ili slicnom situacijom? Inace punih 34tjedana sam.
Curke, da vas tu pitam, nezz gdje bih…bila sam danas na pregledu i dr., zamjena moje kad je na go, koja me je pregledala je bila dosta gruba i to toliko da sam jauknula kad je gledala koliko sam otvorena, rekla je da sam otvorena za vrh prsta. Medjutim ja sam sad isla na wc a iz mene izaslo puno sluzi i dosta sukrvice!!! Nemam za sad nikakve bolove, bebo je aktivan ali ipak brinem…dali se koja susrela s takvom ili slicnom situacijom? Inace punih 34tjedana sam.
da nije sluzni cep????
Laura 21.08.2014 :-*
Curke, da vas tu pitam, nezz gdje bih…bila sam danas na pregledu i dr., zamjena moje kad je na go, koja me je pregledala je bila dosta gruba i to toliko da sam jauknula kad je gledala koliko sam otvorena, rekla je da sam otvorena za vrh prsta. Medjutim ja sam sad isla na wc a iz mene izaslo puno sluzi i dosta sukrvice!!! Nemam za sad nikakve bolove, bebo je aktivan ali ipak brinem…dali se koja susrela s takvom ili slicnom situacijom? Inace punih 34tjedana sam.
Meni su isto ti zadnji pregledi bili bolni ,, i krvarila sam tj imala sukrvicu cak i 3 dana rekao mi je da je to normalno a sad ko ce znat..Tak mi je bilo zadnja 4 pregleda isla sam svajih 4-5 dana
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jedino kaj me u tvom slucaju "brine" je kolicina sluzi,ja sam konstantno imala jaci iscjedak ali nije mi bio pojacan poslje pregleda ..
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam isto pred kraj krvarila poslije svakog pregleda. E sad sto se tice sluzi ne znam sto bih ti rekla, ako je sluzni cep on bi trebao biti puno gusci i kompjtniji od obicnog iscjetka. Nazovi bolnicu ili 112 i pitaj za savijet.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Meni ti je u prvoj trudnoći, nakon pregleda u bolnici s 35 tj, isto išlo malo krvi. Ali kao što kažu i drugi, nije mi jasna jedino ta količina sluzi. Pričekaj i prati, ako budeš jače krvarila pravac bolnica. Ili u slučaju trudova. Drži se!
Meni se to isto dogodilo kad sam bila sa prvim trudna, išla na pregled u bolnicu i doktor je bio vrlo grub dok je gledao koliko sam otvorena i popodne kad sam došla doma na gaćicama sam imala krvi i malo sluzi. Vratila sam se nazad u bolnicu i zaprimili su me na odjel. Bila sam tamo dva dana, radili pretrage, UZV, CTG i sve ostalo i na kraju zaključili da mi ništa nije, a čak mi ni u otpusnom pismu nisu napisali nekakvu dijagnozu. Krvarenje mi je prestalo isti dan. Ako te strah radije odi u bolnicu provijeriti.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji