DarijaZ i Tina, a da se dogovorite ko u doba crno-bijelog filma da se prepoznate po karanfilu u reveru?
E, Tina, ak' ti je beba sad tvrdoglava, a kakva bude tek kad poraste...
kad smo kod druženja... hoće biti kakvo uskoro možda druženje? ja sve razmišljam da i baš došla :D
Dada, to s karanfilom ti uopce nije losa ideja
Budem rekla R-u da nas snimi onda, a moze i netko drugi tko se ponudio, bar ce nas biti vise na kavi...
Curke, ja danas baš bila u Mulleru po trudničku knjižicu s popustima. i baš sam se super pozitivno iznenadila. ima odličnih popusta, tak da sam se opskrbila sa svom potrebnom kozmetikom za svoju princezu :). Definitivno preporučam!
E pa dobro jutro svima! Moram vam odmah javiti-prvo suprug, mama pa vi!
Prošla vizita, upravo mi izvadili krv... I...? Idem na pregled, ako sam otvorena 4-5 cm, idemo u porod... Javljam vam sve, uplašena sam, tresem se kao prut...
E pa dobro jutro svima! Moram vam odmah javiti-prvo suprug, mama pa vi!
Prošla vizita, upravo mi izvadili krv… I…? Idem na pregled, ako sam otvorena 4-5 cm, idemo u porod… Javljam vam sve, uplašena sam, tresem se kao prut…
Vjerojatno neces vidjeti ovu poruku, ali zelum ti puno srece! Budi psihicki jaka, znaj da to mozes. Odmori izmedju trudova, ne znam ni sama sto da ti kazem. Raduj se i bez panike, unatoc boli porod je lijepo iskustvo.
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji