opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    18. Kolovoz 2014. 13:55

Lilice...kako si nam ti?fakat Tee nema veç neko vrijeme... možda još uvijek uživa na moru :) sluzni čep sam i zakišljala tak kak opisujete...mada ću ja na svoj pričekati još neko vrijeme

Lilica
    18. Kolovoz 2014. 14:15

pa tak si i ja nesto mislim... ipak nije mala lova a jaaako je blizu. ne znam.. ajd javi sta ste vi odlucili pa mozda i nama pomognete da odlucimo 

cloudy
    18. Kolovoz 2014. 14:41

Da vas pitam nešto...jel vama svaki put dr radi vaginalni pregled prstima?jer čitsm na rodi da nije peporučljivo kao svaoi put,neki da ne preporučuju više od jednom...a meni je svaki put do sada gurao prstiće 

Tina0208
    18. Kolovoz 2014. 14:46

evo mene drage moje...
    Marija javila mi jucer antonio kaj te zadesilo i ostala sam u totalnom soku... nadam se da si mi dobro i da ce bit sve u redu s bebicom... super da si spomenula taj osip na pregledu... 
    Darija hvala od sto si javila moje novosti curama...
    eto dakle...ctg je u redu...danas nisam dugo mogla obavit jer me je doktorica poslala i na uzv da mi vide protoke...na kraju je sve ok i kao sto kaze...cekamo i dalje... ako se nista ne pokrene do vikenda izgleda da ce mi inducirati porod za vikend. zasad se jos nista konkretno nezna...sad cekam srijedu kad idem opet u TA pa se nadam da ce mi reci nesto vise...
    super mi je moja doktorica sto do zadnjeg zeli cekat da se mozda pokrene prirodno jer veli da tako traje krace i da je porod manje bolan i stresan za mene... 
    eh da...na uzv-u 8.8 mi je bebe procijenjena na 3550,a danas na 3300.... moja beba se smanjuje...hehehe...bas mi je to smijesno...eto dokaza kako ne vjerovati procjenama...

vidjela sam da vas brine sto znaci mlijecna plodna voda.... to vam znaci da je sve u redu i da je bebici unutra lijepo...kada joj vise nije tak dobro onda je malo smeckasta voda i nije ni to razlog da se odmah pokrene porod... medutim...dokle je god plodna voda mlijecna sve je super... ja sam vec diplomirala na tome..hehe
    duboko se izvinjavam na duugom postu...

Laura 21.08.2014 :-*

18. Kolovoz 2014. 15:36

Moj ginic se drzi toga i ne cacka puno. Da li je grlic otvoren ili skracen moze se vidjeti i na uzv-u, nije nuzan vaginalni pregled. Ali i to sve ovisi od dr do dr i od bolnice do bolnice. Mene su tek na samom kraju svaki put pregledavali vaginalno.

Moj nalaz urina je gotov, ne pokazuje nikakvu upalu vise, ali i dalje kaze dosta bakterija, sad cekam urinokulturu da visimo jel ina kakve bestije.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    18. Kolovoz 2014. 16:18

Pa i meni je normalno da tak prstima gleda dal sam otvorena il ne al sam naletila na neki tekst na rodi i tamo je pisalo da se to ne preporuča, da se može desit ovo i ono, pa htjedoh vidjet kako je drugdje :) 
    Tina.. drago mi je da je sve ok.. a i dalje se nadam da će beba nekad uskoro, bez indukcije, možda ti i Marija rodite skupa :D
    Lilice :) nemoj se uopće zabrinjavati ak ti bude prigovarao... napravila si onak kak si mislila da je najbolje, i ništa se nije desilo... po onim doktorima ti bi i dalje ležala gore meni se čini...samo uživaj s dragim, a uskoro ćete i svi troje skupa 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.