opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    18. Kolovoz 2014. 17:36

Proudmomy drago mi je za nalaz nema vise bestija 
    Tina super za ctg ,,, a gleee curica ce van kad tad  svakako se nadamo sa tvojim trudicima a ako nista onda se ovaj vikend upoznajete :D
    Lilice i ti jos sitno odbrojavas :)) jos malo cete se svi troje maziti <3 i ne opterecuj se uzv to je tvoja bebica i ti si ucinila tako kako si mislila da je najbolje :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 17:51

Tina, nema frke....i ja sam se vec bila brinula, i mislila sam fakat da si rodila   i u srijedu pijemo kavu!

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 17:51

Cure moje, srećom imam 3G na mobu i flat internet pa vas mogu pratiti... Inače bih poludila bez vas svih skupa 
    Meni je danas samo liječnica spomenula malo jači iscjedak, čak je morala, kako sam vec rekla, malo i očistiti da ima prostor za bris. E sad, ja nisam vidjela sto je to i kakve je boje bilo... Hm... A na gaćicama nema nista, na papiru mozda malo iscjetka i to prozirnog. Ma, kako bude, neću jos i o tome razmišljati. 
    Upravo je prošla vizita, ostajem do daljnjega, sutra ponovno KKS i jetrene probe. Mozda me otpuste prije poroda, mozda krene ovdje... Uglavnom, moram se konzultirati sa liječnikom koji me i zaprimio... 
    Bitno je da se osip povlači i puno manje iritira... 
    Ja sam vam začudo dobro. Nije bilo suza kad su mi bile posjete, nekako sam si posložila u glavi da je sad tako i da tako mora biti... 
    Tina, ja sam se stvarno ponadala da ćeš nam se ti javiti sa super vijestima... Ali mi se čini da si malo mirnija jel? Dobro je sto doktorica čeka da sve krene prirodno...
    ProudMomy, super za nalaz, bit ce i urinokultura ok... Vjerujem ja. 
    Lilica, sve znaš. Ta neizvjesnost je najgora. Ali dosta su pristupačni ovdje i doktori i sestre, pa barem možeš pokušati doci do nekih info...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    18. Kolovoz 2014. 17:55

Marija ma bravoo :))) super se drzis tako treba,,neka je tvoja bebica super i sve ce biti odlicno:)) i tako jos sitno odbrojavas :) sretno sutra s nalazima i neka ti budu super :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Boba10
    18. Kolovoz 2014. 18:04

Pozdrav curke, eto pokušavam pohvatati što se sve odigralo kad me nije bilo. Izgleda da će sad biti ovdje baby boom kad krene Uglavnom, vidim da ste mi sve pozitivna bez obzira na sve što vam se događalo i baš mi je drago zbog toga ja sad brojim još nekih 2,5 tjedana pa me primilo manijakalno čišćenje tak da nemam vremena za ništa ajde mi se držite odoh izribati radijatore

Boba

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:07

Proudmomy baš mi je drago za nalaz.
    Marija super se držiš i samo tako naprijed.

ninika11
    18. Kolovoz 2014. 18:08

baš to bit će pravi baby boom. s kim ću ostati na forumu kad sve rodite??

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 18:10

budemo mi i dalje tu, bez brige ...vidis da je Tea vise tu od kad je rodila nego prije poroda

Marija,drago mi je da si bolje i da si tako pozitivna...samo tako naprijed, hrabro!

mmama2
    18. Kolovoz 2014. 18:12

moram se nadovezati na vaše sluzne čepove (ahhaah nisam to mislila nikada reći) ni u jednoj trudnoći nisu bili kako opisujete, sa P malo krvi poslije male nužde i ošli u bolnici pa rodila, sa D čak ni to, valjda oba puta ošli sa plodnom vodom pa i nezz kaj to je i kako izgleda.. inače baš ovako osjetim pozitivne vibracije, preko kompa, Marijaš, Tina, Proudmomy i ostale naravno, danas zračimo u +

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.