Ninika...tak mi je i samoj...samo ne za petrovu nego sisačku...vidjela sam jučer da smo Dea i ja par dana razlike mogla bi ju nagovorit da dođe u sk rodit :)
pa svi pišu o tom čepu a ja to nikako doživit...budući da sam vizualni tip ja sam si to zamislila baš ko mali čep za bocu i sad sve čekam da se nešt pojavi a ono nema ničega
Samo nemojte ulucavat na google...prve slike koje izbaci nisu divne...mislim,znam ja da to tak vjerojatno mora izgledat al opet
Samo nemojte ulucavat na google…prve slike koje izbaci nisu divne…mislim,znam ja da to tak vjerojatno mora izgledat al opet
Ma nijeee tako strasno kaj malo sluzi haha :D
Bolje da vide bar ce znat kako izgleda haha ;))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Da, bude vam jak iacjedak pred kraj trudnoce, a slizni cep...pa meni je 4. i 2. dan pred porod islo malo. Da oprostite na izrazima, zuto je i gusto kao slajm ili balac. Cep je ispao u trudovima 3-4 h prije poroda, okrugla nakupina zute sluzi velicine oraha i krvavom mrljom. Nadam se da nitko ne jede. ;)
Ja uopće nisam primijetila da mi sluzni čep ispada, ako je uopće i ispao prije nego mi je vodenjak puknuo. Imala sam malo pojačani iscjedak prije ali ništa što bi me natjeralo da pomislim da bi to bio sluzni čep a vjerujte mi na sve i svašta sam mislila tada i tražila kojekakve simptome poroda Na kraju sam zaključila da je to valjda ko i s trudovima - ako bude ispao znat ću
ajme, sad i ja ko piper dolazim nakon 2 dana i vec toliko za pohvatati
marija fakat mi je zao sto se to dogodilo, bas me iznenadilo, takve nepredvidene situacije i komplikacije su najgore.. drago mi je sto si bolje i iskreno se nadam da ce maleni uskoro doci pa da zaboravite cijelu ovu pricu i uzivate skupa i mazite se, jer znam kako je tesko u bolnici pogotovo kad nemas pojma sta se dogada.. saljem ti puno pozitivnih vibri i pusa
sto se tice oblacenja ja isto hodam u gacicama i potpisujem sve sto je darija rekla, da ne ponavljam bezveze.
za tinu sam bila sigurna da je rodila, jos citam od svog zadnjeg posta na dalje i sve ocekujem da cu naletjeti na novosti, uglavnom nadam se da i to uskoro krece i da princeza dode sto prije
za sluzni cep me isto zanima i nekak imam osjecaj da ja to necu sama skuzit, vjerojatno cu vas tu doci ispitivati jel je il nije
e proudmomy jesu ti stigli nalazi?
piper nisam zvala, jesi ti? ja se sad premisljam jel se isplati uopce na to ici????
e i cure a di nam je teaosijek? znam da je isla na more al ne znam do kad, jel moguce da je jos uvijek tamo ili nas je zaboravila? zanima me kako su ona i bebica
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji