Slažem se i ja s tobom Darija,ali opet...nije mi lijepo vidjeti goli trbuh na trudnici...ako nije na plaži il ak vani nije +30... al opet,nije mi lijepo vidjeti ni trudnicu kako s cigaretom hoda po gradu (i ja pušim,čak i kad s nekim odem na kavu)ali po gradu dok cura šeće s cigarom nije mi lijepo za vidjeti... a istina,što se komentiranja odjeće tiče ja isto ponekad poludim na komentare kad mi netko kaže da nešto nosim ili ne.... kao što mi je mama prigovorila neki dan da zašto ne nosim duže tunike da mi prekriju dupe nosim kraće kad mi se nosi al opet...ne onak da mi je pol trbuha otkriveno :) možda prvenstveno da ne dovodim ekipu da mi ga krene pipat
nego...kak ste mi danas? Jel bar malo uživate u sunčanom danu?
...ja sam konkretno komentirala komentar na trudnicu koja je bila u haljinici i japankama...nitko nigdje nije spominjao trudnicu u majici do pupka...
a i nekako cisto sumnjam da ce bilo koja trudnica hodati s trbuhom "na izvol`te po gradu"...
Bok cure! Javljam vam se iz bolesnike sobe... Nisam bas presretna razvojem situacije, bilo je i suza, ali evo, dolazim k sebi.
Bila sam jutros naručena za ctg i nakon sto sam ga obavila, išla kod liječnika da ga pregleda. I to je kao sve ok, i pitao me imam li kakvih drugih tegoba. Ja sam mu spomenula osip koji me muci sad vec tjedan dana i samo mi putuje po tijelu. I on ide provjeriti kakav osip, i kaže, nije to dobro, hajdemo uzv. Koliko sam shvatila uzv je ok, ali mi je rekao da moram ostati u bolnici, jer su trudnički osipi jako nestabilni i jako de teško otkriva zašto se pojavljuju, i sto je najgore, moze uzrokovati smrt ploda. E to me presjeklo. Vadili su mi krv, urin i dobila sam injekciju (nemam pojma za čega) i poslao me doma da se malo smirim, istuširam i pripremim pa vratim. Navodno sam tu samo da bi mi mogli raditi ctg 3x dnevno, da de lakše prati stanje bebe... Zapravo se jako bojim, jer me sve to zbunjuje. Jer mi je liječnica koja je prvi put taj osip vidjela rekla kako to nije nista, i dermatologinja nije pravila frku. Ali mozda stvarno bolje da sam tu, nikad si ne bih oprostila da se nešto dogodi, a nisam slušala liječnika. Eto, javljat cu se...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ajme draga mogu misliti kakav si šok doživjela. Bolje da ostaneš pod njihovim nadzorom da si sigurna da je sve ok. ja sam uvjerena da će sve biti ok. Pod nadzorom si sada i rekli su ti da je sve ok. čudi me da jedan doktor kaže jedno a drugi drugo. to im je praksa valjda... samo polako. još malo i mrva je s tobom. javljaj nam se i mislimo na tebe
Jao Marija bas mi je zao! Samo budi smirena, ja sam sigurna da ce sve biti ok i da je ovo samo puhanje na hladno. Neka si ti pod nadzorom za svaki slucaj! Drzi se i javljaj se! Puse!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Marija nadam se da će sve biti ok...drži se i probaj biti pozitivna...vidjrt ćeš da će sve biti ok...sad si pod njihovim nadzorom i budeš vidila da će sve biti ok
Hvala cure, osjetim svoju bebicu i to mi je najvažnije... I upravo mi doktorica obavila pregled i pregled plodne vode, i opet sok! Otvorena sam 3-4 prsta, plodna voda je mliječna... I pitala me imam li trudove, pa sam joj ispričala da ne, da povremeno osjetim onako laganu bol i da mi je trbuh jako tvrd, ali nista sto bi me potaknulo na dolazak u bolnicu. Tako sam zbunjena, da me ni osip vise ne svrbi.
Krešimir 19.08.2014. <3
Iskreno, ni meni to nije bas jasno... Malo sam kopala po netu o tome, moze biti da ukazuje na problem sa jetrom ili tako nešto, ali to sve pokazuje krvni nalaz... Zbunili su me danas i izboli kao malog pokusnog kunića... Vec sam 2x vadila krv i dobila injekciju... Ali eto, mozda se sinčić pokrene od cijele ove okoline...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji