opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    18. Kolovoz 2014. 00:31

Marija, a kak izgleda taj osip?

18. Kolovoz 2014. 00:35

Marija ja nekako imam filing da ce tvoj malac uskoro krenuti van! Ne brini se, sve ce biti ok! Puno pusa ti saljemo!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Kolovoz 2014. 00:37

I cure fakat gdje je Tina???

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 00:45

MalaMuca, osip se prvo pojavio na strijama, kao sitni pristici, a kasnije se proširio najviše na bedra, bokove, nešto na stražnjicu, potkoljenice i gornji dio stopala. Imam malo i po nogama. Kako sam primjetila-ima svoje dvije faze-kad su tako sitni pristici (izgleda ti otprilike kao sarlah), i kasnije pređe u nakupinu i izgleda kao crvena mrlja. Ako sam do sad uspjela dobro pratiti, kad je tako kao nakupina, onda vec prolazi... Svrbi najviše u prvoj fazi, u zadnjoj gotovo ne uopće. Riješila sam ga se sa trbuha, nadam se da ce uskoro i ovaj dio sa bedara... 
    ProudMomy, meni se čini da Tina ima sad pametnijeg posla nego biti na Klokanici... Da drži svoju bebicu i uživa i bas ju briga za sve  Imam takav feeling.

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 00:50

Cure, poslat cu sutra u jutro poruku Tini, pa vam javim gdje je i sto je  Nadam se da im je curica stigla, pa cu je mozda uspjeti i posjetiti u srijedu kad odem na ctg 

Marija, da znas da sam se sad zamislila...citam ove tvoje simptome, imam i ja lagane bolove u ledjima i zdjelici, a kontrakcije me peru skoro svakodnevno...sad kad meni u srijedu kazu da sam otvorena?!

Nego, kako si? Jesi dosla malo k sebi??

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 00:57

Čuj Darija, svašta je moguće... Ne bi me začudilo da budemo u isto vrijeme na istim mukama... Mi smo ti jučer imali i feštu doma, sv. Rok je bio, zaštitnik mjesta, pa smo imali 30ak gosti tokom dana... Nitko me nije tjerao da se forsiram, ali sam se tako nešto dobro osjećala i bas sam uživala. Vjerujem da je i to pogodovalo tom otvaranju, jer sam u četvrtak bila 2 prsta.. I jesam, malo sam došla k sebi. Jos uvijek me strah, jer uopće vise ne znam sto da mislim, voljela bih znati kako da liječim taj osip i sto mu je stvaran uzrok, ali mi se čini da u to nitko nije siguran... Ali ok sam, čekati cu sutra, vidjeti sto kažu za dalje i biti strpljiva. Nista mi drugo ni ne preostaje. I naravno happy thoughts...  Tako mi je moj T zapovijedio... A muza se mora slušati...

Krešimir 19.08.2014. <3

18. Kolovoz 2014. 00:57

Nadam se da je bas tako, da nam je Tina napokon docekala svoju princezicu!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 01:11

Ima T i pravo, happy thoughts Bit ce to sve okej, bez brige...pa nalazi su ti svi dobri, a cini mi se da su te ostavili samo predostroznosti radi...a i kako se cini, malac vam dodje uskoro...

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 06:56

Heh, i ja se nadam da je tako... Pijem antibiotike za neku upalicu mjehura, i danas rade bris cerviksa... Jer su se u urinu pokazale kao neke bakterije... E sad, vidjet cemo... Opet rađen ctg, kao običnom laiku mi se čini urednim. Trudova nemam, bolova nista, jedino se nisam naspavala. Ali hajd, to je valjda moj križ u ovoj trudnoći... 

Krešimir 19.08.2014. <3

mmama2
    18. Kolovoz 2014. 07:59

Traži se Tina.....................

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.