opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    17. Kolovoz 2014. 23:23

Znam curu koja je zbog svraba ostala u bolnici,isto khontrola jetre pa bilo sve ok. Nadam se da ces brzo rodit, a mislim da hoces. Mozda to i jesu trudovi ali ih kao i ja slabije osjecas. Drzi se, pusa!

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 00:12

Heh draga... Ja bih rado znala zasto se taj osip pojavio, i kako ga liječiti... Ovako mi se čini da oni ni sami ne znaju, pa sam onda jos vise nervozna...
    Mozda jesu bili trudovi, ne bih znala, mozda se nešto događa sto ja ne osjećam bas intenzivno, vrijeme ce pokazati...
    Trenutno nema nekih događaja, osim sto mi je sinčić poprilično miran, pa me i to sad živcira. Najradije bih upalila ovaj ctg kraj kreveta.. Grrrr.

Krešimir 19.08.2014. <3

MalaMuca
    18. Kolovoz 2014. 00:31

Marija, a kak izgleda taj osip?

18. Kolovoz 2014. 00:35

Marija ja nekako imam filing da ce tvoj malac uskoro krenuti van! Ne brini se, sve ce biti ok! Puno pusa ti saljemo!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

18. Kolovoz 2014. 00:37

I cure fakat gdje je Tina???

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 00:45

MalaMuca, osip se prvo pojavio na strijama, kao sitni pristici, a kasnije se proširio najviše na bedra, bokove, nešto na stražnjicu, potkoljenice i gornji dio stopala. Imam malo i po nogama. Kako sam primjetila-ima svoje dvije faze-kad su tako sitni pristici (izgleda ti otprilike kao sarlah), i kasnije pređe u nakupinu i izgleda kao crvena mrlja. Ako sam do sad uspjela dobro pratiti, kad je tako kao nakupina, onda vec prolazi... Svrbi najviše u prvoj fazi, u zadnjoj gotovo ne uopće. Riješila sam ga se sa trbuha, nadam se da ce uskoro i ovaj dio sa bedara... 
    ProudMomy, meni se čini da Tina ima sad pametnijeg posla nego biti na Klokanici... Da drži svoju bebicu i uživa i bas ju briga za sve  Imam takav feeling.

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 00:50

Cure, poslat cu sutra u jutro poruku Tini, pa vam javim gdje je i sto je  Nadam se da im je curica stigla, pa cu je mozda uspjeti i posjetiti u srijedu kad odem na ctg 

Marija, da znas da sam se sad zamislila...citam ove tvoje simptome, imam i ja lagane bolove u ledjima i zdjelici, a kontrakcije me peru skoro svakodnevno...sad kad meni u srijedu kazu da sam otvorena?!

Nego, kako si? Jesi dosla malo k sebi??

MarijaŠ
    18. Kolovoz 2014. 00:57

Čuj Darija, svašta je moguće... Ne bi me začudilo da budemo u isto vrijeme na istim mukama... Mi smo ti jučer imali i feštu doma, sv. Rok je bio, zaštitnik mjesta, pa smo imali 30ak gosti tokom dana... Nitko me nije tjerao da se forsiram, ali sam se tako nešto dobro osjećala i bas sam uživala. Vjerujem da je i to pogodovalo tom otvaranju, jer sam u četvrtak bila 2 prsta.. I jesam, malo sam došla k sebi. Jos uvijek me strah, jer uopće vise ne znam sto da mislim, voljela bih znati kako da liječim taj osip i sto mu je stvaran uzrok, ali mi se čini da u to nitko nije siguran... Ali ok sam, čekati cu sutra, vidjeti sto kažu za dalje i biti strpljiva. Nista mi drugo ni ne preostaje. I naravno happy thoughts...  Tako mi je moj T zapovijedio... A muza se mora slušati...

Krešimir 19.08.2014. <3

18. Kolovoz 2014. 00:57

Nadam se da je bas tako, da nam je Tina napokon docekala svoju princezicu!

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    18. Kolovoz 2014. 01:11

Ima T i pravo, happy thoughts Bit ce to sve okej, bez brige...pa nalazi su ti svi dobri, a cini mi se da su te ostavili samo predostroznosti radi...a i kako se cini, malac vam dodje uskoro...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani