Marija...šaljem ti tisuću zagrljaja...drži mi se...i sama kažeš da ti se osip povlači,to je dobar znak...a ako si već 3,4 prsta otvorena i imaš bolove možda i mališa krene van uskoro... znam da ti je šok biti u bolnici ali drži mi se... nekak imam feeling da ćeš nam ubrzo javljati da je bebica s tobom u zagrljaju jesu ti bar cimerice ok?
Marija, drži se, ne plakati,sve će biti u redu ubrzo ćeš upoznati malog svog podstanara
Boba
Hvala, hvala, hvala!
Bolovi su prestali, sutra ponovno jedan pregled pa i bris cerviksa... Mozda se sutra sto značajnije dogodi, iscekujem željno...
Imam jednu cimericu, po dvije smo u sobi, nisam bas danas bila za komunikaciju, ali mi se čini ok (osim sto glasno diše dok spava, i malo hrce). Srećom, tu je i jedna poznanica, pa sam malo popričala s njom i pokratila vrijeme...
Krešimir 19.08.2014. <3
I da, gdje je Tina? Hoće se ona to uskoro javiti u "Stigla je roda!" Neobično mi je da je nema...
Krešimir 19.08.2014. <3
Prvi put sam na ovoj temi...i eto ti na... draga Marija, zao mi je sto si u bolnici i sto su te toliko zaplasili. Znam curu koja je zbog svraba
...ode poruka. Uglavnom, znam curu koja je zbog svraba po tijelu ostala u bolnici, isto kontrolirali jetru, ali na kraju normalno rodila zdravu bebu. A znam i curu
Znam curu koja je zbog svraba ostala u bolnici,isto khontrola jetre pa bilo sve ok. Nadam se da ces brzo rodit, a mislim da hoces. Mozda to i jesu trudovi ali ih kao i ja slabije osjecas. Drzi se, pusa!
Heh draga... Ja bih rado znala zasto se taj osip pojavio, i kako ga liječiti... Ovako mi se čini da oni ni sami ne znaju, pa sam onda jos vise nervozna...
Mozda jesu bili trudovi, ne bih znala, mozda se nešto događa sto ja ne osjećam bas intenzivno, vrijeme ce pokazati...
Trenutno nema nekih događaja, osim sto mi je sinčić poprilično miran, pa me i to sad živcira. Najradije bih upalila ovaj ctg kraj kreveta.. Grrrr.
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji