Hvala cure. Uf, izronila sam brdo suza, sto kuci, sto ovdje, ali evo, sad sam ok. Radili su mi 3 ctg danas, i nitko nista ne govori posebno, meni se čine ok, ali cu razgovarati sutra s nekim od liječnika. Osip se polako povlači i čini mi se da se ne širi... Samo povremeno svrbi i to na mjestima na kojima se zadnjima i pojavio... Vidjet cemo sto i kako dalje. Danas sam malo u šoku, kao prvo zbog toga ostanka u bolnici (po prvi put u životu), zbog toga sto sam 3-4 prsta otvorena, a najviše zbog toga osipa i mogucih posljedica. Malo sam imala bolove u leđima, i par grčeva u donjem dijelu trbuha (trudovi?!) ali nista vrijedno spomena... Barem za sad. I ja se nadam da će sve ubrzo krenuti, samo da se konačno upoznamo, i da ostavim barem ovaj strah sada iza sebe.
Cure, hvala jos jednom na podršci, puno vas ljubim sve od reda
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija...šaljem ti tisuću zagrljaja...drži mi se...i sama kažeš da ti se osip povlači,to je dobar znak...a ako si već 3,4 prsta otvorena i imaš bolove možda i mališa krene van uskoro... znam da ti je šok biti u bolnici ali drži mi se... nekak imam feeling da ćeš nam ubrzo javljati da je bebica s tobom u zagrljaju jesu ti bar cimerice ok?
Marija, drži se, ne plakati,sve će biti u redu ubrzo ćeš upoznati malog svog podstanara
Boba
Hvala, hvala, hvala!
Bolovi su prestali, sutra ponovno jedan pregled pa i bris cerviksa... Mozda se sutra sto značajnije dogodi, iscekujem željno...
Imam jednu cimericu, po dvije smo u sobi, nisam bas danas bila za komunikaciju, ali mi se čini ok (osim sto glasno diše dok spava, i malo hrce). Srećom, tu je i jedna poznanica, pa sam malo popričala s njom i pokratila vrijeme...
Krešimir 19.08.2014. <3
I da, gdje je Tina? Hoće se ona to uskoro javiti u "Stigla je roda!" Neobično mi je da je nema...
Krešimir 19.08.2014. <3
Prvi put sam na ovoj temi...i eto ti na... draga Marija, zao mi je sto si u bolnici i sto su te toliko zaplasili. Znam curu koja je zbog svraba
...ode poruka. Uglavnom, znam curu koja je zbog svraba po tijelu ostala u bolnici, isto kontrolirali jetru, ali na kraju normalno rodila zdravu bebu. A znam i curu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji