opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2014. 20:13

U ovoj drugoj epizodi cak nije bilo nista o porodima vec samo masaza beba i o nedonoscadi. Ne znam, meni je ok fakat!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

DarijaZ
    16. Kolovoz 2014. 20:18

...onda skicnem kad naletim na to...mozda nekaj i naucim 

Tejuska♡
    16. Kolovoz 2014. 20:49

Nezz jos za Cbs ali ovo "one born every minute" zna biti ok ali i ono tipa zakomplicira se porod pa vakum,hitni carski vristanje .. Ali i ono epiduralna malo potiska i evo bebe znaci bas svega.. A ovo nisam znala da sam trudna je fascinantno da zena 9mj nezna da je trudna i onda se krene doma poradat i jos uvijek nezna da rada misli da ima jake menstrualne bolove i grceve i da ce kakat i onda odjednom izade glava a ona misli neki organ oa odjednom vidi uho i kaze je*ote pa to je covjek haha.. Mislim ne vidite vi kad veba izlazi pa je to super za gledat tj.fascinantno kako nezz da su trudne..

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    16. Kolovoz 2014. 23:38

Što se obleke tiče....ima dana i kad sam ja polugola...nekad mi je fakst vruće i ko da imam valunge ali opet nekih dana mi je i full hladno..danas sam pol dana bila u kratkom al zato sam sad navukla jesensku piđamu jer mi je baš nekak zima...a i sve nam je otvoreno pošto smo dnevnu krečili :) al nekak volim da mi je za noge toplije...pred par godina sam bila stalno bosa,navukla upalu i od tada volin da mi je za noge toplo jer mi se tako manje i piški :P  ma najbolje je onak kak se osjećamo... jedino volim da mi je trbuh pokriven :) btw..onih zadnjih dana kad je bilo pakleno sam i ja bila u haljinicama i japankama al kad sve zbrojiš i oduzmeš ovo ljeto ko da i nije ljeto,svaki dan skoro kiša pa su mi tenisice već univerzalna obuća postale :P

cloudy
    16. Kolovoz 2014. 23:41

A te emisije šta spominjete..ja to nemam,te programe..ali zvuči mi baš kao tipično američki...iako i ja znam jednu ženu koja je bila trufna 4 put...imala je valjda spiralu i ostala trudna,a kak je krupnija nije skužila do 8 mjeseca i meni je to bio šok kad sam skužila...mislim,ja sam s prvom trudnoćom na početku skužila da se nešto događa...kak nije ona...

MarijaŠ
    17. Kolovoz 2014. 01:23

Kod mene je slična situacija sto se odjeće tiče-spavam u toplesu, dolje su mi samo gaćice. Preko dana sam u onome u čemu mi je najzgodnije taj dan-nekad tajice i majica, nekad haljinica, nekad čarape, najčešće u japankama, ako negdje idem pješke, navucem tenisice, jer su mi trenutno udobnije od bilo čega drugog. I malo me nervira kad mi svekrva ili bilo tko drugi (a ona to radi najčešće) iskomentira da se obučem, pokrijem leđa, obujem čarape ili nešto stoto. Nisam malo dijete i znam kako se trebam obuci. Bebicama je svejedno ugodno u našim trbusima...

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    17. Kolovoz 2014. 11:22

ma cure moje....mislim da uopce nije bitno tko, sto i kako nosi i oblaci tokom trudnoce...ako ti se nosi tajice, nosi ih...ako ti se biva golom, a sto nebi bila gola!? svaka od nas zna u cemu se najbolje osjeca i sto ju ne tisce i steze oko trbuha ili bilo gdje...
    mene je osobno "piknulo" komentiranje kako je neka druga trudnica bila obucena i koji je joj je klinac da se tako oblaci, a trudna je...cemu to ? ako je trudna, nije bolesna ..naravno, govorim u slucaju kada je sve oke sa trudnocom a ne kada ima nekih komplikacija....a mi/ vi to i ne mozemo/te znati kada vidite trudnicu u ambulanti koja je dosla na pregled...
    ...da je vas netko tako iskomentirao, sigurna sam da bi odmah zavrsio u "sto vas zivcira u trudnoci" temi i bilo bi drvlje i kamenje da sta on uopce ima komentirat....
    mislim, ja bi prva "šviknula" da mene tako netko komentira...
    da ne duljim, ne volim ta "dvostruka"  mjerila.... al dobro, to sam samo ja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.