Heh, i ja se nadam da je tako... Pijem antibiotike za neku upalicu mjehura, i danas rade bris cerviksa... Jer su se u urinu pokazale kao neke bakterije... E sad, vidjet cemo... Opet rađen ctg, kao običnom laiku mi se čini urednim. Trudova nemam, bolova nista, jedino se nisam naspavala. Ali hajd, to je valjda moj križ u ovoj trudnoći...
Krešimir 19.08.2014. <3
...javila se Tina, kaze da joj je muz jucer okupirao laptop, a sad ide na pregled u TA, pa ce se javiti kasnije Eto gac!
Cure . Evo me malo i na ovoj temi. Došla sam vas pozdraviti i brbljati sa vama :)
MarijaŠ šaljem pozitivne misli i sve će biti ok.
Nego... danas sam dosta napeta jer čekam jedan poziv. Trebao bi mi se javiti čovjek kod kojeg smo muž i ja išli gledati jedan poslovni prostor koji je u sklopu fitnes centra i lounge bara... otvorila bih si salončić za nokte :))) Radim ih doma ali to je postalo dosta rizično, Ne mogu se nigdje reklamirat jer se bojim inspekcije,uglavnom on je rekao javiti se oko 18.8 pa sad čekamo...
Kako ste vi vi drage? Puse šaljem
MarijaŠ, držim fige da sve bude ok i da sve ubrzo prođe! Mogu mislit kako su te isprepadali..
Bok cure moje! Evo, danas opet sve po starom, ctg, uzeli bris, dobit cu injekciju, pa vađenje krvi i tako.. Nitko nista konkretno ne zna... Al kao neka smo nas 2 tu, pa da se prati... Meni se osip polako povlači, bolova danas nemam, barem za sad... I da, doktorica me upozorila na jak iscjedak kad mi je uzimala bris, pa je to vjerojatno i sluzni čep u pitanju... Sad malo pratim po gaćicama, i čini mi se da je to to... Budemo vidjeli.
Heh, a ja se vec ponadala da nam je Tina rodila...
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija drago mi je da ti je osip bolje . Sluzni cep jii mozda brzooo krenee ;D pusicee :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji