opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Kolovoz 2014. 13:41

Ajme Marija...sad si me bas iznenadila!! 
    U svakom slucaju, bolje da si ti na sigurnom i pod nadzorom nego da bude nezz kaj! 
    Drzi se i samo pozitivno...a mozda se i uskoro upoznas sa svojom mrvom pa ces sve ovo bockanje i ostalo jaaakooo brzo zaboraviti!
    Saljem ti hrpu pozitivnih misli i veeeliiikuuu pusu! 

Masha2
    17. Kolovoz 2014. 14:04

MarijaŠ šaljem ti puno pozitivnih vibracija da sve ipak završi školski! 
    I ja prvi put čujem da osip može izazvati takve komplikacije, ali bolje da on i pušu i na hladno i da si pod nadzorom nego da su ti rekli sve te info i poslali te doma... Bit će to sve ok i uskoro ćeš se maziti sa svojim sinčićem, tako mora biti i točka 

renata6
    17. Kolovoz 2014. 14:08

Marija, držim figice da je sve ok i da dvoja mrva skoro ugleda svoju mamicu! Mislim da je spreman za to!

MarijaŠ
    17. Kolovoz 2014. 14:19

Joj, i mene je sve skupa iznenadilo.... Hvala vam cure, puno mi znače vaše rijeci... Javim se sa novim detaljima, kad/ako ih bude 
    Gdje je Tina? Ne vidim da je bila...

Krešimir 19.08.2014. <3

DarijaZ
    17. Kolovoz 2014. 15:21

Marija, pa bas si me sad iznenadila...
    A jos sam te, u ne znam vise kojoj temi, pitala kako osip i jel prolazi...
    Koliko ja znam mlijecna plodna voda  upucuje na to da je beba " zrela" za porod, pa to mozda i znaci da ce vam uskoro doci vas mališa 
    Nemoj se brinuti, sve ce biti u redu....pod nadzorom si, i ako ne daj Boze,nesto podje po zlu ( a nece!!!!) mogu odmah regirati....
    Drzim fige da sve prodje super, i svakako nam javi novosti! 
    Saljemo ti puno lijepih misli i pozitivnih vibri ..

antonio
    17. Kolovoz 2014. 17:26

Marljas draga moja neka te tjesi na kraju si pa ce te se ti i tvoje zlato konacno maziti 

Lida2
    17. Kolovoz 2014. 18:34

Ma Mare.....pa to tebi dolazi tvoj Kreso
    A i bolje da si tamo nego doma ak se kaj zakomplicira.
    I ja sam ostala u bolnici tj dana ranije u prvoj trudnoci  jer mi ctg nije valjao i za 2 dana sam rodila svog P
    Ma osip je dosao kao najava da ti stize pilic. Sretno i javljaj se

Tejuska♡
    17. Kolovoz 2014. 19:35

Marijaa draga bas sam se sokirala citajuci..Nemogu ni zamislit kak ti je bilo tesko kad si to sve cula..Draga drzi mi se a sincek ce mozda brzo htjet upoznat svoju mamicu i taticu :) Pusee vam saljem

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    17. Kolovoz 2014. 21:07

Hvala cure. Uf, izronila sam brdo suza, sto kuci, sto ovdje, ali evo, sad sam ok. Radili su mi 3 ctg danas, i nitko nista ne govori posebno, meni se čine ok, ali cu razgovarati sutra s nekim od liječnika. Osip se polako povlači i čini mi se da se ne širi... Samo povremeno svrbi i to na mjestima na kojima se zadnjima i pojavio... Vidjet cemo sto i kako dalje. Danas sam malo u šoku, kao prvo zbog toga ostanka u bolnici (po prvi put u životu), zbog toga sto sam 3-4 prsta otvorena, a najviše zbog toga osipa i mogucih posljedica. Malo sam imala bolove u leđima, i par grčeva u donjem dijelu trbuha (trudovi?!) ali nista vrijedno spomena... Barem za sad. I ja se nadam da će sve ubrzo krenuti, samo da se konačno upoznamo, i da ostavim barem ovaj strah sada iza sebe. 
    Cure, hvala jos jednom na podršci, puno vas ljubim sve od reda 

Krešimir 19.08.2014. <3

• paris
    17. Kolovoz 2014. 21:12

Drži se Marija, sve će biti dobro! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.