Ja cu riknut od smjeha... Nemrem vjerovat ;)))
Noo a kaj si ti budna??
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kak je svijet mali :-)
Gledala s muzem film do maloprije, on sad eno radi u boravku a ja idem laganini spat! Dijete sva sreca spava :-).
A ti?
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bome je!! Cek jel sad ne radis ili radis?
Ja Jana uspavljujem poslije klope i ubijam komarce
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ajde super onda :)) Laku noc hehe :)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jel mi netko zna objasniti zašto u "porukama" vidim samo zadnju poruku i ne mogu vidjeti prethodne??
I mene zanima to sa porukama stalno mi prikazuje da imam neprocitane poruke a procitane su i ne mogu to nikako maknut??
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I meni stoji hrpa poruka kao neprocitane, a sve su procitane. Vec sam slala poruku redakciji u vezi toga i rekli su da ce rijesiti, ali nista. A vec je puno proslo od tada.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
imam isti problem.... ne kuzim zasto je to tako.... bas me zivciraju te poruke....
Laura 21.08.2014 :-*
drage trudnice, evo da podijelim dozivljaje od pregleda prije 2 dana.
znaci, u cetvrtak ja na pregledu, u cekaoni vecinom trudnice. uletava cura, mislim da nema puno vise od 20 godina, jako lijepa, i ona k sestri i kaze "joooj, ispricavam se sta kasnim 15 minuta na pregled, ja se jako zurim, kad cu bit na redu?" veli sestra za nekih pola sata jer je guzva a ona pocne cvilit kak ona nema vremena cekat tolko i ajd na kraju ostane. skuzim ja kad ju je sestra pozvala na mjerenje da je cura trudna oko 3-4 mjeseca. sve bi to bilo ok da cura na tih 15-16 stupnjeva sta su bili vani nije dosla u japankama i najkracoj ljetnoj haljinici na svijetu.
i tak, bio i njezin decko s njom, lik zbunjola isto jedva ceka da ode od tam, u trenirci do pol guzice i kak to vec ide... cura napokon gotova s pregledom i da liku trudnicku i karton i lik to uzme i ode on van. ona se presvuce, dolazi u cekaonu i pita gdje joj je decko, hvata i ona sebe za glavu kaj je s takvim debilsonom, trci za njim po trudnicku i karton i dolazi k sestri koja isto rikava od smijeha...
znam da su i tate zbunjeni s tim kaj se sve dogada, al kad vidim kolko je moj D normalan i priseban i sta svaki puta ide samnom doktoru jer on to zeli, a ne jer ga ja tjeram, najsretnija sam na svijetu. a on meni kaze da je sretan kaj ja nisam ko ta cura, i da pazim i na sebe i bebicu kak se spada.
Sortiraj odgovore
Najstariji