opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    16. Kolovoz 2014. 15:48

Hehe...istina...meni isto nisu jasne cure koje se tak lagano oblače u trudnoći...ja svih ovih dana vucaram tenisice i čarape...u japankama sam možda bila 5 puta sveukupno i to onih dana kad je vani bila pržiona...a i doma sam stalno u tajcama i čarapama jer mi se ne da zezat s prehladama,upalama i slično...a to što kažeš da ti je drago što ti je dragi normalan,moram ti priznat da je i moj takav :) baš je danas pitao kad mi je uzv i palnira kak isoombinirat posao jer bi išao samnom :) nekak imam feeling da će naši muški bit super tate :)

DarijaZ
    16. Kolovoz 2014. 19:17

a meni pak nisu jasne one  koje pretjeruju oko svega samo zato kaj su sad trudne...ono, nemojte me krivo shvatiti, ali cemu pretjerivanje? 
    Ja sam i sad kad je "hladnije"po doma u kratkim hlacama, i japankama, uglavnom hodam bosa  jer to volim, a i to mi je navika od prije, a spavam samo u gacicama, u toplesu,otkrivena jer mi je tako najudobnije....i nisam do sad pokupila nikakvu upalu niti nista.. Jel to sad znaci da ja manje pazim na sebe i bebicu?

renata6
    16. Kolovoz 2014. 19:22

Mislim da ne treba raditi frku oko toga, najbolje osoba sama po sebi zna kako bi trebala biti obučena, kako joj je ugodno i kako se osjeća, ja sam u zimi išla na pregled samo u vesti i svi su okretali s očima jesam li normalna, a šta ću bilo mi je vruće!
    Mislim da već svi znamo napamet što je uzrok upalama i bakterijama, a to nikako nisu japanke, haljinice i spavanje u toplesu....

Tejuska♡
    16. Kolovoz 2014. 19:23

Darija ja sam kao i ti spavam u gacama i potkosulji .. Jedva sam u bolnici prezivjela u spavacici haha.. A doma hodam u kroksicama ili japankama a kao hlace dimije nosim :))
    Ma kaj bi manje pazila na sebe ili bebu??

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    16. Kolovoz 2014. 19:26

Naravno, svi znamo kako dolazi do urinarnih i inih infekcija, zato me lagano nerviraju komentari i "osude" da kak je mogla doci tako obucena ...ak joj tak paše, why not ?! 
    To po meni ne znaci da ona ne pazi na sebe i svoju bebu...

ninika11
    16. Kolovoz 2014. 19:29

meni je kako koji dan. evo danas nije nešto previše toplo al ja sam po doma u majci i gaćicama.. i bosa. najugodnije mi je. kad mi je hladno obučem nešto i to je to. danas sam van išla u kapricama, japankama i majci kratkih rukava i bilo mi je ok. do dućana mi ništa nije bilo.. znam tako i do doktora otići jer mi je jako blizu jer mi je najlakše navuči japanke i amen. jedino ako kiša pada ili je stvarno jako jako hladno..

Tejuska♡
    16. Kolovoz 2014. 19:29

Slazem se Darija :) bebici je ipak toplo u vodici u nasoj busici

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

16. Kolovoz 2014. 19:40

Danas sam naletjela na cvsreality kanalu na emisiju pod nazivom Trudnoca i porodjaj: istina cini mi se ok. Bile su danas prva i druga epizoda, pa ako koju zanima...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.