opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    12. Kolovoz 2014. 22:19

meni je isto sprijeda i okrenula se malena na glavicu oko 30. tjedna i jos uvijek je tako

Dada32
    12. Kolovoz 2014. 22:40

Lilica

meni je isto sprijeda i okrenula se malena na glavicu oko 30. tjedna i jos uvijek je tako

Onda još imam fore! 

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 22:21

lilice i tebi je sprijeda? mislila sam da si rekla da ti je straga... il sam pobrkala nešto. znači okrenula se prema dole? nadam se da će i moj tamo u 12. mjesecu isto hihi da tata može s nama

Lilica
    12. Kolovoz 2014. 22:24

ne ne draga, sprijeda je   da glavica je dolje i srecica je spremna za put 

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 22:25

onda sam nekaj pobrkala hahah. neka bitno je da je ona spremna. miška mala.. i ti sitno brojiš

Lilica
    12. Kolovoz 2014. 22:27

daaaaa 

12. Kolovoz 2014. 23:53

I meni je posteljica bila sprijeda i malac se bez bada okrenuo, u 31. tt je bio glavom prema dolje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MalaMuca
    13. Kolovoz 2014. 01:11

Danas smo dragi i ja bili kod ginekologa od 8 ujutro a na red sam došla tek u pola 11, poludila sam! Moj ginekolog je na godišnjem a morala sam na kontrolu jer su mi tak rekli dok sam izašla iz bolnice i iz razloga, ti nisi moj pacijent smo se ubili od dosade, na kraju smo se zafrkavali jer sam ja već bila tolko umorna, gladna, nestrpljiva i živčana da mi se plakalo i smijalo u isto vrijeme. Još sam sto put išla piškiti a wc je bio odvratan.
    Pitala sam za test za toksoplazmozu i rekla mi je doktorica da sam to trebala raditi prije trudnoće, da je sad gotovo, ja onak kaj je gotovo, kao prvo nisam planirala trudnoću, a kao drugo kak se sad to ne može raditi a kolko sam skužila može se raditi i tijekom trudnoće. Na kraju je ona nekaj bla bla bla, ma reko ko te šiša, bum pitala privatnika i bok. I tu sam luda bila.
    I opet mi je dala vaginalete, ovo su mi već 5. od početka trudnoće. 
    Na kraju sam se sabrala dok sam vidla bebu i dok mi je rekla da je cura :D jeej curica <3 i da je velika i zdrava :D

Boba10
    13. Kolovoz 2014. 07:36

MalaMuca, čestitke na curki a to što ti dr.kaže za briseve je obično sranje,neda se njima i to je to. Koliko si sad trudna? Ja sam radila cervikalne briseve u 32 tjednu, a u 34 tom i bris za streptokok i to mi je sve fino moj gin objasnio da ukoliko vi i nešto bilo da se stigne još reagirati terapijom. Hvala bogu kod mene bili svi nalazi uredni.

Boba

Dada32
    13. Kolovoz 2014. 08:13

MalaMuca

Danas smo dragi i ja bili kod ginekologa od 8 ujutro a na red sam došla tek u pola 11, poludila sam! 

MalaMuca, kaj nemaju trudnice prednost? 

(nemoj me gađati nuklearnim projektilom, zezam te)

Super za curicu! Ja imam dečka pa ću ga za cca. 16 god. poslati van u Kc nek' se upoznaju...

Još te muče infekcije? A jel' si razmišljala o onim forama s prehranom (jogurti, acedofili, manje slatkog i sl.)? Ili ti to ne pomaže. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani