lilice i tebi je sprijeda? mislila sam da si rekla da ti je straga... il sam pobrkala nešto. znači okrenula se prema dole? nadam se da će i moj tamo u 12. mjesecu isto hihi da tata može s nama
ne ne draga, sprijeda je da glavica je dolje i srecica je spremna za put
onda sam nekaj pobrkala hahah. neka bitno je da je ona spremna. miška mala.. i ti sitno brojiš
I meni je posteljica bila sprijeda i malac se bez bada okrenuo, u 31. tt je bio glavom prema dolje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Danas smo dragi i ja bili kod ginekologa od 8 ujutro a na red sam došla tek u pola 11, poludila sam! Moj ginekolog je na godišnjem a morala sam na kontrolu jer su mi tak rekli dok sam izašla iz bolnice i iz razloga, ti nisi moj pacijent smo se ubili od dosade, na kraju smo se zafrkavali jer sam ja već bila tolko umorna, gladna, nestrpljiva i živčana da mi se plakalo i smijalo u isto vrijeme. Još sam sto put išla piškiti a wc je bio odvratan.
Pitala sam za test za toksoplazmozu i rekla mi je doktorica da sam to trebala raditi prije trudnoće, da je sad gotovo, ja onak kaj je gotovo, kao prvo nisam planirala trudnoću, a kao drugo kak se sad to ne može raditi a kolko sam skužila može se raditi i tijekom trudnoće. Na kraju je ona nekaj bla bla bla, ma reko ko te šiša, bum pitala privatnika i bok. I tu sam luda bila.
I opet mi je dala vaginalete, ovo su mi već 5. od početka trudnoće.
Na kraju sam se sabrala dok sam vidla bebu i dok mi je rekla da je cura :D jeej curica <3 i da je velika i zdrava :D
MalaMuca, čestitke na curki a to što ti dr.kaže za briseve je obično sranje,neda se njima i to je to. Koliko si sad trudna? Ja sam radila cervikalne briseve u 32 tjednu, a u 34 tom i bris za streptokok i to mi je sve fino moj gin objasnio da ukoliko vi i nešto bilo da se stigne još reagirati terapijom. Hvala bogu kod mene bili svi nalazi uredni.
Boba
Danas smo dragi i ja bili kod ginekologa od 8 ujutro a na red sam došla tek u pola 11, poludila sam!
MalaMuca, kaj nemaju trudnice prednost?
(nemoj me gađati nuklearnim projektilom, zezam te)
Super za curicu! Ja imam dečka pa ću ga za cca. 16 god. poslati van u Kc nek' se upoznaju...
Još te muče infekcije? A jel' si razmišljala o onim forama s prehranom (jogurti, acedofili, manje slatkog i sl.)? Ili ti to ne pomaže.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji