meni je isto sprijeda i okrenula se malena na glavicu oko 30. tjedna i jos uvijek je tako
lilice i tebi je sprijeda? mislila sam da si rekla da ti je straga... il sam pobrkala nešto. znači okrenula se prema dole? nadam se da će i moj tamo u 12. mjesecu isto hihi da tata može s nama
ne ne draga, sprijeda je da glavica je dolje i srecica je spremna za put
onda sam nekaj pobrkala hahah. neka bitno je da je ona spremna. miška mala.. i ti sitno brojiš
I meni je posteljica bila sprijeda i malac se bez bada okrenuo, u 31. tt je bio glavom prema dolje.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Danas smo dragi i ja bili kod ginekologa od 8 ujutro a na red sam došla tek u pola 11, poludila sam! Moj ginekolog je na godišnjem a morala sam na kontrolu jer su mi tak rekli dok sam izašla iz bolnice i iz razloga, ti nisi moj pacijent smo se ubili od dosade, na kraju smo se zafrkavali jer sam ja već bila tolko umorna, gladna, nestrpljiva i živčana da mi se plakalo i smijalo u isto vrijeme. Još sam sto put išla piškiti a wc je bio odvratan.
Pitala sam za test za toksoplazmozu i rekla mi je doktorica da sam to trebala raditi prije trudnoće, da je sad gotovo, ja onak kaj je gotovo, kao prvo nisam planirala trudnoću, a kao drugo kak se sad to ne može raditi a kolko sam skužila može se raditi i tijekom trudnoće. Na kraju je ona nekaj bla bla bla, ma reko ko te šiša, bum pitala privatnika i bok. I tu sam luda bila.
I opet mi je dala vaginalete, ovo su mi već 5. od početka trudnoće.
Na kraju sam se sabrala dok sam vidla bebu i dok mi je rekla da je cura :D jeej curica <3 i da je velika i zdrava :D
Sortiraj odgovore
Najstariji