opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 14:11

Tina, kad je mojoj sestri ispao sluzni cep, malena je dosla za 2 dana...Iskreno se nadam da neces morat cekat duze od toga...drzim fige ! 

Ninika, nisam skuzila...jel tebi ok kaj si sama u sobi ili ne?  U svakom slucaju, da sam na tvom mjestu, ja bi bila odusevljena time.. I of  kors, drzim fige za dobre nalaze...

....citam vas o tom okretanju bebe na glavicu...pa kaj sam ja jedina kojoj se tak rano okrenuo?!?! Kod svih vas je to bilo oko 30. tjedna i kasnije, kod mene je to vec bilo u 26. tjednu?! I to tocno znam kad se okrenuo jer sam to i vidla , a bogme i dobrano osjetila... 

...i danas sam bila na prvom ctg-u.. Sve je okej, srceko lupa ko' blesavo i narucena sam opet za tjedan dana...
    I pitala sam doktorku sto sad s onom mojom e. coli, dobila sam antibiotike i mora ih i R piti...

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 14:14

Darija i moj malac se okrenuo u 26tt tj.mozda i prije bila sam na kontroli sa tocno 26tt prije toga sa 22tt pa sad izmedu ta 4tj se okrenuo :D
    Bravoo za ctg ;)) i nadam se da ces se brzo rjesit te bestije 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 14:16

Moj se sinčić okrenuo isto tako negdje u 26. tjednu i od onda je tako... Ne mogu reci da sam bas osjetila kad se to dogodilo, ali mi je liječnica rekla kako se vec tada pripremio. 
    Bas super za CTG, meni je to bilo bas wow prvi put kad sam bila. Snimila sam si i otkucaje mobitelom, pa sad ponekad upalim...

Krešimir 19.08.2014. <3

ninika11
    13. Kolovoz 2014. 14:18

Darija meni ti je to super jer ne slusam crnjake. A i posto me malac jos ne lupa da sam sa nekim tukama u sobi bas mi ne treba da mi govore da to nije ok il da se njima javila beba u 17. tt i slicno. Tako da super

DarijaZ
    13. Kolovoz 2014. 14:26

Tea, nekak mi nije frka za beštiju, jer doktorica uopce nije dizala neku frku oko toga...ono, dat cu vam antibiotike, pijte ih 5 dana, nema potrebe za vise i to je to...ja sam sama pitala dal ih sad i R mora piti,pa je samo rekla da nebi bilo lose da i on popije jednu turu....
    Budem ja uz to probala i neke alternativnije ljekove, pa vjerujem da ce to biti ok

Marija, i ja sam razmisljla da si snimim...al je sa mnom unutra bila jos jedna trudnica na ctg-u, i otkucaje njezine bebe sam cula vise od otkucaja moje bebe... Al stvarno! To njezino je bilo toliko glasno da mi je u jednim trenutku doslo da pitam jel se to njezino moze stisat, da bi ja vrlo rado cula svoju bebu 

Ninika, zato i pitam...onda uzivaj u soliranju i svakako javi nalaze 

MarijaŠ
    13. Kolovoz 2014. 14:39

Darija, mozda ćeš na idućem pregledu imati vise sreće pa ćeš biti sama da si snimis... I ja sam sad kad sam drugi put bila bila sa jos jednom trudnicom, ali je uređaj na koji sam ja bila spojena bio glasniji od njenog, mislim da je žena posizila, kasnije mi je rekla da se napinjala da bi čula svojeg bebaca... ;) 
    Tea, da, bas sam sretna da imamo snimku, jer sam ju pokazala i suprugu i svojima i bit će nam lijepa uspomena...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 14:39

Darija jooj meni je bila frka toliko dugo sam je se rjesavala pogotovo kad sam cula da moze prec na bebu  ali uspjela sam je rjesit isto nekim domacim receptima   sretnooo  i da brzo ode :)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Kolovoz 2014. 14:40

Marijaaa 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.