opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 14:39

Hopeee 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

mmama2
    12. Kolovoz 2014. 14:45

ja ću se nadovezati na sve vaše komentare, da mi fali moj trbuščić (čitaj trbušina), i kada čujem ovako lijepe vijesti lilice, i kada čitam koliko zapravo žena, majka može izdržati za svoje dijete da nije ni svjesna hope, opet bi bila trudna, još stotinu puta ma kako bolan porod bio, kako dug oporavak bio, nositi dijete ispod grudi to je najposebnije razdoblje u životu žene, stvarno, stvarno blaženo stanje.... u jednom tijelu dva srca 

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 14:51

mmama

ja ću se nadovezati na sve vaše komentare, da mi fali moj trbuščić (čitaj trbušina), i kada čujem ovako lijepe vijesti lilice, i kada čitam koliko zapravo žena, majka može izdržati za svoje dijete da nije ni svjesna hope, opet bi bila trudna, još stotinu puta ma kako bolan porod bio, kako dug oporavak bio, nositi dijete ispod grudi to je najposebnije razdoblje u životu žene, stvarno, stvarno blaženo stanje…. u jednom tijelu dva srca 

Mmama prekrasno napisano totalno se slazem ,, tako i MM nama kaze srca moja dva  prekrasnoo

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

url=https://lilypie.com]

Kokolina
    12. Kolovoz 2014. 14:57

Drage moje, evo ja se vratila s mora! Uživala u moru i suncu, a i natukla kondiciju za porod uz silne uzbrdice koje su na mom malom otoku .Bilo je lijepo ali jedva sam čekala doći kući na zadnje pripreme...još samo 6 tj!!!! 
    Pročitala sam to se dogodilo Boobie, i neopisivo mi je teško zbog nje..
    A vidim da i još nitko nije rodio... Kaj se čeka??? 

ninika11
    12. Kolovoz 2014. 15:03

kao nije? antonio je evo sad među zadnjima.. hehe ne znam kad si na more otišla

Kokolina
    12. Kolovoz 2014. 21:49

ninika11

kao nije? antonio je evo sad među zadnjima.. hehe ne znam kad si na more otišla

ma da??? otišla sam 2.8. ja na brzinu pregledala prijašnje postove i uopće nisam skužila da je antonio rodila. 
    Antonio, čestitam!!!!! 

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 15:04

Cure,koliko je normalno dobiti kila?

Nalah
    12. Kolovoz 2014. 15:04

Cure,koliko je normalno dobiti kila?

Tina0208
    12. Kolovoz 2014. 15:33

lilice super na super vijestima...znala sam ja da je sve u redu..hehe
    hope draga...drzi se...jos samo malooo....
    kokolina dobro nam dosla natrag...nadam se da si se jako dobro odmorila i da sad imas pune baterije za nove izazove...
    nalah vele doktori da je normalno izmedu 12 i 14 kilograma...no ako je i koja kila vise nije smak svijeta zbog toga...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    12. Kolovoz 2014. 16:15

e curke trebam hitno pomoc... jel moguce da sluzni cep nema tragova krvi???
    upravo mi nesto sluzavo ispalo...prozirno uglavnom...malo smeckasto...al nema ni traga krvi...

mmama2
    12. Kolovoz 2014. 16:21

Tina0208

e curke trebam hitno pomoc... jel moguce da sluzni cep nema tragova krvi???
    upravo mi nesto sluzavo ispalo…prozirno uglavnom…malo smeckasto…al nema ni traga krvi…

moguće je da, ima još kaj ili.. neki drugi znakovi

url=https://lilypie.com]

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani