darija nazalost jaako su male sanse da budes ikad sama unutra jer ja do sad nikad nisam bila...a ako ces i htjet snimit otkucaje onda ce sigurno sestra pocet pricat pa ces snimit samo njene razgovore...hehe...nazalost tako je...
pretpostavljam da si bila na onom ctg-u do prozora...on je bas uvijek tisi od ovog drugog...
e da...koja ti je doktorica bila??? mozda sam dosadna s tim doktorima....al fakat pokusavam skuzit radno vrijeme svoje doktorice pa da k njoj idem rodit...
Laura 21.08.2014 :-*
Ha, ne..ja sam bila na onom blize vratima, nisam bila do prozora
A dobro, i ako ne uspijem snimiti, nema veze....imam doma stetoskop, pa se redovito " pristekam" i slusam srceko
...opet mi je bila ona crna neka doktorica, mislim da je Šunjerga ako sam dobro zapamtila....danas je bila simpaticnija i normalnija nego zadnji put
aha..da,da... oke... mozda moja dezura po noci..hehe...to mi pase u slucaju da nocas idem put Bračaka...
e pa ja prek tog stetoskopa nis ne cujem....
A koja je tvoja doktorica?
Ako sam ja dobro shvatila, dr. Šunjerga je šefica rodilišta, jel?
..sto se tice stetoskopa , nisam ni ja dugo nist cula, onda sam skuzila sta da trazim, pa idem po trbuhu po redu dok ne cujem otkucaje...nekad cujem, nekad ne... A uglavnom cim stavim stetoskop, mali pocne boksat iznutra, pa mi to nekad i metoda da ga pokrenem kad ga bas ne osjetim ...do sad je uvijek upalilo
Nego, kako si ti? Ima nekih novih " simptoma" ??
doktorica Sanja Malinac-Malojčić...super je... ona mi je vodila trudnocu negdje do 7 mjeseca trudnoce dok joj nisu skinuli ambulantni rad...jedva sam ju prezalila...
ne...doktor koji ti je odgovorio na mail je glavni na ginekologiji dr. Rajko Fureš...
a doktorica Danijela Batas je glavna u rodilistu...
evo ti link...tu sve pise pa si procitas...
http://www.bolnica-zabok.hr/Content.aspx?nid=979&cid=3
a nema nista novo kod mene...cijelo popodne me nesto lagano boli...al nista zabrinjavajuce... muz me ljuti jer me svako malo pita kak sam...jel imam trudove...i kad mu velim da me boli...ali da je to daleko do pravih trudova...samo veli ma to su trudovi pa ih ni ne osjetis jako...joooj poludim... on bi mene najradije teleportirao u bolnicu kak se brine...
Znači može se čuti sa stetoskopom?mene neki dan dragi pitao jel se može i ja mu objasnila da nema šanse da treba neki strojček za to :P Tina...kako si mi danas?ikakvih novosti?
ja nis ne cujem sa stetoskopom...istina nisam pokusavala vec nekih mjesec dana...ali ne vjerujem da bi cula...hehe
nista draga.... cekamooo....
...moze se cut stetoskopom...meni je recimo R-ov tata cuo srce da kuca jos oko 20. tjedna...al on je znao kaj da trazi i kak to treba zvucat...ja nisam nista cula do tamo negdje 30. tjedna..osim svojih crijeva a ginekologica mi je rekla da se mora cuti vec oko 26. tjedna...
Kazem, nekad cujem , nekad ne...ovisi kak se okrene...
vjerojatno ja nisam dosta strpljiva s tim...hehe
super cure :) hvala na ideji... danas nabavljamo stetoskop i krećemo u slušanje (ako se išta u 18. tjednu može čuti)... neki dan je dragi stavio ruku na moj trbuh i rekao da osjetii bebino bilo, onda sam i ja nešto osjetila, ali sad kad o svemu razmišljam možda se to osjetilo moje... ne znam ni sama... jedino se nadam da stetoskopom nećemo čuti moj želudac :P
Sortiraj odgovore
Najstariji