opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    12. Kolovoz 2014. 18:19

oke.....

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    12. Kolovoz 2014. 18:20

joj krenulo jeeee, jedva cekam draga uff nemas pojma kak sam uzbzdena, ko da se meni to sad dogada 

iskrica vas sve pozdravlja, javit ce se kad dode kod svojih zadnji tjedan u 8. mj jer tamo ima net. evo prenosim njenu poruku: Ja prijavljujem danasnji pregled: ja sam sada 30+6, +12kg, sve ostalo ok - ono najvaznije, zatvorena sam i smijem se kupati. Beba - definitivo cura, svi protoci i to super, tezina 1694 g, glava malo veca, trbuh ravno na dane, noga malo dulja. Srce super, zeludac super, kicma super.

MarijaŠ
    12. Kolovoz 2014. 18:29

Joj Tina, tako sam uzbudena zbog tebe, evo je mene odmah strecnulo oko srca! Nadam se da je to to, i da ćeš nam se ubrzo javiti sa super vijestima! Javljaj sto se dalje događa, bas me zanima! 
    Bas lijepo da nas se Iskrica iskrica sjetila i da je sve ok...

Krešimir 19.08.2014. <3

cloudy
    12. Kolovoz 2014. 19:19

Tina... mene nema par sati i tebi krenula akcija :) ima kakvih pomaka? baš sam znatiželjana sad i nekak se nadam da ćeš sve to odradit brzo i lako D:

Boba10
    12. Kolovoz 2014. 19:42

Tina suuuper  vidiš kako dođe iznenada  želim ti da prođe što brže, ipak si tako dugo čekala 

Boba

Tejuska♡
    12. Kolovoz 2014. 20:22

Tina i ja ti zelim da brzo brzo krene i da brzo zavrsi  juuu uskoro mazenjee 
    Lilica super za Iskricu i njezinu curicu ;) prenesi joj pozdrave 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.