opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boba10
    13. Kolovoz 2014. 07:45

A zašto vaginalete? Muče ze gljivice ili?

Boba

MalaMuca
    13. Kolovoz 2014. 08:50

Ma pijem one čajeve od brusnice, svaki dan jogurti, probiotike pijem, slatko izbjegavam kolko mogu (nije da mi baš super ide :P ) Svakaj sam već probala, u bolnici su mi rekli nek pijem čaj, super doktori :D

A ovo da trudnice imaju prednost, nabijem ih sve :D

13. Kolovoz 2014. 09:46

MalaMuca

Ma pijem one čajeve od brusnice, svaki dan jogurti, probiotike pijem, slatko izbjegavam kolko mogu (nije da mi baš super ide :P ) Svakaj sam već probala, u bolnici su mi rekli nek pijem čaj, super doktori :D

A ovo da trudnice imaju prednost, nabijem ih sve :D

Draga jesi probala s onim kaj sam ti bila stavila recept? Darija je rekla da je njena sestra to jela i za 3 tj nije vise bilo e.coli.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 10:29

eto mene drage moje... uglavnom nema nista novo... cijelu noc nisam spavala jer su me komarci htjeli pojesti...bilo ih je jato pa sam ih lovila po sobi... od trudova ni t...samo neka lagana neugodna bol u krizima... i dalje cekamo.....
    kaj se tice toga kad se beba okrece...moja se sa posteljicom sprijeda okrenula u 33tt.... i tako je jos i sada...

paris
    13. Kolovoz 2014. 11:02

Tina0208

eto mene drage moje… uglavnom nema nista novo… cijelu noc nisam spavala jer su me komarci htjeli pojesti…bilo ih je jato pa sam ih lovila po sobi… od trudova ni t…samo neka lagana neugodna bol u krizima… i dalje cekamo…..
    kaj se tice toga kad se beba okrece…moja se sa posteljicom sprijeda okrenula u 33tt…. i tako je jos i sada…

Nije me bilo 2 dana i sad kad sam malo čitala kaj se zbivalo mislila sam da si ti već rodila. Znam da si sigurno sad već luda od svega - tak sam i ja bila kad je tremin prošao a niš se ne zbiva. No sad valjda ipak bude to brzo 

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 11:04

joj paris nadam se da bude...eto ni sluzni cep ne znaci uvijek da ce uskoro krenuti....

13. Kolovoz 2014. 11:07

Tina0208

joj paris nadam se da bude…eto ni sluzni cep ne znaci uvijek da ce uskoro krenuti….

Draga, nazalost sluzni cep zna otici i tj dana prije... Znam da to sada ne zelis cuti, ali tako je. Meni je odlazio par dana pomalo i sve to jedno 4-5 dana prije poroda.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Laura 21.08.2014 :-*

• paris
    13. Kolovoz 2014. 11:12

Joj točno znam koji je to osjećaj - ja sam na kraju taj dan kad je sve počelo stvarno odustala od osluškivanja i traženja simptoma - nagovorila muža na ručak vani i na shopping i tak smo zujali okolo. Navečer gledali neki film kad je odjenom puknuo vodenjak  I onda sam se u nevjerici pitala "Jel to sad to?" 

Mum of four
    13. Kolovoz 2014. 11:24

A to uvijek bude nakraju tako,kad se opustiš i prestaneš  svaku sekundu mislit kad će počet,eto ti bebe ;-)

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani