opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    13. Kolovoz 2014. 08:50

Ma pijem one čajeve od brusnice, svaki dan jogurti, probiotike pijem, slatko izbjegavam kolko mogu (nije da mi baš super ide :P ) Svakaj sam već probala, u bolnici su mi rekli nek pijem čaj, super doktori :D

A ovo da trudnice imaju prednost, nabijem ih sve :D

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 10:29

eto mene drage moje... uglavnom nema nista novo... cijelu noc nisam spavala jer su me komarci htjeli pojesti...bilo ih je jato pa sam ih lovila po sobi... od trudova ni t...samo neka lagana neugodna bol u krizima... i dalje cekamo.....
    kaj se tice toga kad se beba okrece...moja se sa posteljicom sprijeda okrenula u 33tt.... i tako je jos i sada...

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    13. Kolovoz 2014. 11:04

joj paris nadam se da bude...eto ni sluzni cep ne znaci uvijek da ce uskoro krenuti....

Laura 21.08.2014 :-*

• paris
    13. Kolovoz 2014. 11:12

Joj točno znam koji je to osjećaj - ja sam na kraju taj dan kad je sve počelo stvarno odustala od osluškivanja i traženja simptoma - nagovorila muža na ručak vani i na shopping i tak smo zujali okolo. Navečer gledali neki film kad je odjenom puknuo vodenjak  I onda sam se u nevjerici pitala "Jel to sad to?" 

ninika11
    13. Kolovoz 2014. 11:19

Evo cure da vam se javim. Smjestili me konacno. Usla ja u sobu i sok. Samo jedan krevet u sobi. Haha znaci solo sam,  bez cimerica i moram priznat da mi je to ok jer ionako se dosada nisu pokazale nekima. Cast izuzecima. Drzite fige da nalazi budu dobri da sutra idemo domeka.

• paris
    13. Kolovoz 2014. 11:23

ninika, drago mi je da je sve ok na 4D i čestitam na malom pišonji  I ovo će sve biti ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.