Evo cure da vam se javim. Smjestili me konacno. Usla ja u sobu i sok. Samo jedan krevet u sobi. Haha znaci solo sam, bez cimerica i moram priznat da mi je to ok jer ionako se dosada nisu pokazale nekima. Cast izuzecima. Drzite fige da nalazi budu dobri da sutra idemo domeka.
Evo cure da vam se javim. Smjestili me konacno. Usla ja u sobu i sok. Samo jedan krevet u sobi. Haha znaci solo sam, bez cimerica i moram priznat da mi je to ok jer ionako se dosada nisu pokazale nekima. Cast izuzecima. Drzite fige da nalazi budu dobri da sutra idemo domeka.
Ninika drago mi je cak sto si solo. Znam da se po tim nolnicama covjek svega naslusa od zena koje tam leze. Postedjet ces se prica barem! Drzim fige za super nalaze! :-*
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Heej bas mi je drago da si solo i sad uzivaj .. Vibrice za odlicne nalaze ~~~~~~~~~
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ninika, drago mi je da je sve ok na 4D i čestitam na malom pišonji I ovo će sve biti ok
Hvala cure. Javljam vam detalje
Hvala cure. Javljam vam detalje
Javi se obavezno! Držim fige da je sve ok...
I meni je nekako drago da si sama u sobi, mozda će ti biti malo dosadno, ali ćeš barem imati svoj mir..
Krešimir 19.08.2014. <3
Hvala curke. M najbolje je kaj muzic moze cijelo vrijrme tu biti. Hihi.. prednost sobe sa jednim krevetom. Prva vrijednost je 5,3. Sad cemo nakon rucka viditi kolika je... al ok nije zivcana sestra pa super
Hvala curke. M najbolje je kaj muzic moze cijelo vrijrme tu biti. Hihi.. prednost sobe sa jednim krevetom. Prva vrijednost je 5,3. Sad cemo nakon rucka viditi kolika je… al ok nije zivcana sestra pa super
Bravoo svida mi se ovo da muzic moze cjelo vrijeme biti sa tobom
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji