Nema tu utjehe, mala dušica je otišla u nebo a majčina opet ranjena. Želim ti od srca da se oporaviš što prije i da kroz neko vrijeme pročitam ovdje i tvoju sretnu priču
Boba
Boobie.... prestrašno... ni ne mogu zamisliti kako je tebi... drži se draga... ako se trebaš izjadati mi smo tu, javi nam se, izbaci to iz sebe.... i kao što kaže hope, takve treba u medije... jer dok jedna ne pokrene lavinu tko zna koliko će žena takvo nešto proći.... čovjek bi mislio da im možeš vjerovati jer su školovani za taj posao ali očito nije svuda tako... draga još jednom, užasno mi je žao i nemam riječi koje bi te mogle utješiti... drži se
Draga Boobie, užasno mi je žao... kad bih te barem mogla zagrliti. Nadam se da ćeš s vremenom uspjeti prebroditi ovu patnju koju sad osjećaš. S tobom sam u mislima.
boobie...stvarno nemam rijeci na ovo... znam da sad ne postoji za tebe ni jedna rijec utjehe...
neopisivo mi je zao sto je tako zavrsilo...evo suze su mi krenule kad sam to citala... nisam mogla vjerovat da si dogurala do 32tt i onda ti se cijeli svijet srusio... i to po drugi put u zivotu...
znam da ti moje rijeci malo znace,ali budi hrabra...isplaci se i kreni naprijed... ljubim te draga... :-*
Laura 21.08.2014 :-*
Boobie draga stvarno mi je žao. nemam riječi. drži nam se i ako trebaš potporu, utjehu tu smo.
Boobie, čitam i ne mogu vjerovat, jako mi je žao..ne mogu ni zamislit kako ti je. Drži se
Jooooj...stalno razmisljam o boobie i ne mogu misli skrenuti....toliko mi je zao...da ne mogu reci!!
Tim vise sta nam se trudnoce maltene poklapaju i mogu se skroz poistovjetiti sa njom!
Doista, u ovom trenutku je svaka rijec suvisna i glupa...
Boobie zelim ti punooooo snage da sve izdrzis!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji